SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 50 – Raha, rakkaus ja seksi

Viikon alussa Merkurius siirtyy jousimiehen merkkiin, jolloin omat moraaliset näkökulmat ja oma totuus esiintyvät vahvoina. Saattaa olla halu toimia tuomarina, vaikka ei pyydettäisi. Merkurius jousimiehessä nauttii filosofisista keskusteluista. Politiikkaan kommentointi innostaa, jolloin kannattaa muistaa, että oikeaa tai väärää mielipidettä ei ole.

Merkurius jousimiehessä laittaa kiinnostumaan erilaisista kulttuureista, matkustelemaan, laajentamaan mieltään sekä ehkä opiskelemaan kieliä. Merkurius on haasteellisessa kulmassa Jupiterin kanssa, jolloin saattaa ajatus harhailla ja voi olla vaikea ajatella terävästi sekä keskittyneesti. Voi olla ehkä viisaampaa kieltäytyä enemmästä kuin pystyy kunnialla tekemään.

Venus on yhtymässä Saturnukseen (tarkka 11.12.) ja Plutooon (tarkka 13.12.), jolloin voi tuntua, että olet ikäänkuin tienristeyksessä ihmissuhteissasi. Jos suhde on hyvä, niin tämä ei paljoakaan kosketa suhteen tilaa muuten kuin syventäen sitä, seksuaalisuus voi puhuttaa. Jos suhde on hataralla pohjalla, niin ei erotkaan eivät ole mahdottomia. Uusissa alkunsa saavissa suhteissa voi olla jotain kohtalonomaista.

Tähän aikaan voi kuulua myös taloudelliset menetykset. Saturnus/Venus/Pluto -kuvio on harmonisessa kulmassa Neptunuksen kanssa, jolloin aika on suosiollinen intohimoiseen romantiikkaan, sillä kaikki aistit herkistyvät ”kauneudelle”, luovuudelle ja mielikuvitukselle. Yleisesti seksi ja seksuaalisuus ovat tämän hetken juttuja. Se joko sujuu tai sitten ei, haluja ja himoja kyllä löytyy yhdeltä jos toiseltakin. Saattaa myös olla että haluaa eristäytyä muista ihmisistä ja ehkä on vaikeaa ilmaista rakkautta ja yleensä tunteita.

Venuksen ja Marsin harmoninen kulma samaan aikaan vahvistaa myös romantiikan ja rakkauden aikaa. Tälle ajalle on ominaista magneettinen vetovoima, jolloin voi kohdata sielunkumppanin tai henkisen kumppanin, jota on houkutellut luokseen. Marsin kulma Neptunukseen vahvistaa tätä antamalla uusia ulottuvuuksia mielikuvitukselle, luovuudelle ja itsensä ilmaisulle.

Torstaina 12.12. on täysikuu kaksosissa klo 07:13 ja viimeinen kuunvaihe ennen 26.12. olevaa auringonpimennysjaksoa, jolloin on uudenkuun aika myös. Kuu kaksosissa yleisesti haluaa olla muiden seurassa, kommunikoiden ja kuunnellen. Stressitilanteessa kuun ollessa kaksosten merkissä voi olla ettei kykene täyttämään velvoitteita ja muutenkin toimii päättämättömästi, kun sisällä velloo epämukava olo sisäisen ja ulkoisen kuvan epätasapainosta. Täysikuu on haasteellisessa kulmassa Saturnukseen, Pluton ja Venuksen yhtymään. Venuksen hallitsema raha ja rakkaus on tämän kuun pääpainoja, kun Venus on Saturnuksen sekä Pluton puristuksissa. Saturnus tuo rajoituksia ja viivästymistä, kun taas Pluto voi tuoda pelkoa ja kriisejä. Monilla on saattanut olla tässä haastejakso erilaisissa muodoissa ja se on pakottanut ikäänkuin tekemään erilaisia säätöjä elämän tasapainon saavuttamiseksi.

Perjantaina 13.12. Marsin harmoninen kulma Neptunuksen kanssa on tarkkana. Se antaa uusia ulottuvuuksia mielikuvitukselle, luovuudelle ja itsensä ilmaisulle. Samaan aikaan myös Venuksen ja Pluton yhtymä on tarkka, jolloin on halua tuntea kumppani syvemmällä tietoisella tasolla, kuten myös hellyyden ja rakkauden tarve on suurimmillaan. Terveissä ja onnellisissa suhteissa tämä voi johtaa voimallisiin seksuaalisiin kokemuksiin ja sinkku taas voi kohdata karmallisen, syvällisen suhteen.

Sunnuntaina 15.12. Jupiterin tarkka harmoninen kulma Uranuksen kanssa tuo henkisessä mielessä vapautta, parhaimmillaan myös pieniä yllätyksellisiä onnenhetkiä. Jupiterin ja Chironin välinen haastekulma kysyy halua saada huomisesta parempi kuin tästä päivästä. Tämä kertoo, kuinka tunnustaa haavoittuvuuden, epävarmuuden tai kuinka avoimesti antaa hylätyksi tulemisen tunteen tulla pintaan. Tämä kulma haastaa muuttumaan ja muuttamaan itseään ja asenteitaan.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa