SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Elämän oppiläksyt

Olemme jokainen oppimassa ja kokemassa ihmisenä erilaisia asioita elämässämme. Olemme oppilaita ja opettajia samaan aikaan. Opimme asioita kantapään kautta, välillä aika kipeästikin. Toisinaan ajaudumme kuin samalle radalle, jossa kohtaamme samankaltaisia oppiläksyjä yhä uudestaan ja uudestaan. Suuret suunnitelmat siitä mitä haluamme oppia, olemme jo ennen syntymäämme tehneet. Meillä on kuitenkin vapaa tahto, ja voimme niin halutessamme jättää oppiläksyjä väliin, ja ehkä suorittaa ne joskus myöhemmin, jossain toisessa elämässä.

Ennen kaikkea olemme sieluja ihmiskehossa, sieluja, jotka ovat osa kaikkein korkeinta. Sielumme ei arvostele meitä, jos haluamme jättäytyä luokalle. Se on aina meidän tukenamme, samoin kuin henkioppaamme ja suojelusenkelimme ja muut “taivas-tiimimme” jäsenet.

Tutustu itseesi

Kun menee huonosti, on huolia, ei näe niin helposti, että kaikella on tarkoituksensa, ja että sieltä syvältä huolien ja murheiden suosta voi päästä ylös. Joku pääsee sisun avulla – halusta näyttää että pystyy siihen. Joku toinen pääsee uskonsa avulla. Joku muu nojautuu läheisten apuun ja tukeen. Sinulla on myös taivaallinen apujoukko valmiina auttamaan kun vain pyydät apua, ja olet avoin sille että apu voi tulla monella eri tavalla.

Kun asiat eivät kulje haluttuun suuntaan, on silloin aika tutkailla itseään. Se on erinomaista aikaa oppia itsestä ja omista vahvuuksista. Meissä kaikissa on voimaa ja viisautta, mutta toisinaan emme vain näe sitä, emme luota ja usko itseemme tarpeeksi. Minulle vastaus löytyi ilon avulla – sen löysin henkisyyden parista. Ensin minun piti tutustua itseeni paremmin, myös siihen synkkään puoleen. Ja sen sain tehtyä antamalla itselleni aikaa pohtia asioita. Toki toiset ihmiset, varsinkin läheiset, peilaavat minuun näitä asioita – mitä en välttämättä haluaisi nähdä.

Kiitollisuus toi myös lisää iloa elämääni. Ja kun uskalsin jättää huolet ja murheet pois, alkoi elämä kulkea juuri siihen suuntaan johon halusin, ja vieläkin parempaan, kun uskalsin heittäytyä rohkeasti eteenpäin kohti tuntematonta. Löysin itseni ja tarkoitukseni.

Olemme oppimassa, emme ole täydellisiä, eikä meidän tarvitse ollakaan. Meillä on vapaa tahto toimia. Tässä ajassa voimme toteuttaa itseämme paremmin kuin aiemmin, olla juuri sitä mitä haluamme. Kun elämää ei ota liian vakavasti, oppiläksytkin sujuvat helpommin. Sinä itse luot tulevaisuuttasi joka päivä, joka hetki. Uskalla avautua syvimmälle – sielullesi. Uskalla elää ja olla se mitä olet, kaunis sielu ihmiskehossa.

Jos tunnet, että olet syvällä huolien ja murheiden suossa etkä pääse omin voimin ylös niin ota meihin Auttajiin yhteyttä!

Teksti: Marjaana Kaakinen

Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa