SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 51 – Muutoksia ilmassa

Viikon alussa Pluto on edelleen yhtymässä Venuksen kanssa. Kuvio vaikuttaa ensisijaisesti ihmissuhteisiin, seksielämään tai raha-asioihin, joissa voi esiintyä pelkoja tai kriisejä. Pluto ja Saturnus ovat yhtymässä, joka voi haastaa luopumaan omasta mielestä tärkeästä ja välttämättömästä, ja samalla voi tuoda pelkoa ja hämmennystä. Voi olla vaikea hyväksyä muutoksia elämän peruskuvioissa, jolloin suositeltavaa on siitä huolimatta sopeutua tilanteeseen, eikä härkäpäisesti vastustaa muutosta.

Pluton ja Saturnuksen yhtymä on pehmeässä kulmassa Neptunuksen kanssa. Se auttaa tasapainottamaan ihanteet ja käytännöllisyyden sekä hyödyntämään sisäistä näkemystä ja intuitiota, joka antaa ymmärrystä miksi asioita poistuu elämästä ja tulee päätökseen. Näin tapahtuu jotta voisi aloittaa puhtaalta pöydältä ilman menneisyyden taakkaa.

Marsin ollessa harmonisessa kulmassa Neptunuksen kanssa, voi mielikuvitus, luovuus ja itsensä ilmaiseminen saada aivan uusia ulottovuuksia ja halu auttaa muita nousee pääasiaksi. Mars on pehmeässä kulmassa Saturnukseen (tarkka 19.12.) ja samoin pehmeässä kulmassa Plutoon (tarkka 22.12.), jolloin tahdonvoima ja päämäärätietoisuus lisääntyy. Se auttaa asioita sujumaan suhteellisen hyvin ja tarkoituksenmukaisesti, mahdollistaen omien motiivien arvioinnin.

Uranuksen ja Jupiterin harmoninen kulma tuo henkisessä mielessä vapautta sekä pieniä onnenpotkuja. Jupiterin haasteellinen kulma Chironin kanssa kysyy millaisen huomisen sinä haluat?

Torstaina 19.12. Marsin pehmeä kulma Saturnuksen kanssa on tarkkana, joka auttaa asioita sujumaan, ennen kaikkea työasioihin tämä antaa vakautta. Mars on harmonisessa kulmassa Neptunuksen kanssa, jolloin luovuuden ja mielikuvituksen avulla on mahdollista päästä uusille ulottuvuuksille. Tätä tukee myös Saturnuksen ja Neptunuksen harmoninen kulma, joka auttaa toteuttamaan ihanteita käytännön tasolle. Marsin ja Pluton harmonisesta kulmasta saa tahdonvoimaa ja päämäärätietoisuutta omien motiivien arviointiin.

Perjantaina 20.12. Venus siirtyy vesimiehen merkkiin, jolloin joukkohenki ja yhteistyö nousevat tärkeäksi, pyritään tavallisuuden voittamiseen ja yli rajojen kurkotteluun. Venus vesimiehessä on sosiaalisesti itsenäinen ja vapauden kaipuu voimistuu. Venus vesimiehessä pyrkii rakastamaan tasa-arvoisesti ja veljellisesti yli rajojen. Venus on haasteellisessa kulmassa Uranuksen kanssa, jolloin haastetta voi olla rakkaussuhteissa odottamattomien vaatimuksen tai tapahtumien kautta. Myös lisääntynyt vapauden tai jännityksen tarve voi aiheuttaa testiä suhteissa, jotka eivät ole vakaalla pohjalla.

Venuksen haasteellinen kulma Uranuksen kanssa voi innostaa ostamaan kaikkea ei niin tarpeellista. Venus on pehmeässä kulmassa Chironin kanssa (tarkka 21.12.), joka voidaan mieltää oppina uhraako itsensä rakkauden alttarilla. Merkuriuksen haasteellinen kulma Neptunuksen kanssa on tarkkana, joka voi vääristää ajattelua. Hämmentäen ja sekoittaen keskusteluja, viestintää ja yleisesti kommunikaatiota, jolloin on vältettävä valkoisia valheita sekä myös nautintoaineista kannattaa pidättäytyä.

Sunnuntaina 22.12. on Talvipäivänseisaus, jolloin päivä on lyhimmillään ja tästä lähtee aika valoisuuteen. Aurinko siirtyy kauriin merkkiin, johon liittyy velvollisuuden tunne ja korkea työmoraali. Aurinko/kauris on yleensä varovainen ja harkitsevainen, perhekeskeinen, joka huolehtii aina läheisistään. Auringon siirtyessä kauriin merkkiin se haastaa miettimään sekä omia tavoitteita ja velvollisuuksia, että asetammeko niitä itse vai teemmekö muiden puolesta, joten nyt on hyvä aika miettiä mitä haluaa tehdä ja miksi.

Aurinko on yhtymässä Jupiterin kanssa, jolle on ominaista henkinen kasvu ja myönteinen elämänasenne. Tämä lupaa asioiden sujumiselle hyvää, kunhan vain tekee itse niiden eteen töitä. Aurinko on haasteellisessa kulmassa Venuksen kanssa, jolloin sisäinen tiedostaminen ja uudelleenarviointi rakkauden, kauneuden ja rahan suhteen on ajankohtaista. Venus on myös haasteellisessa kulmassa Uranukseen, joka voi tuoda odottamattomia vaatimuksia tai tapahtumia näillä saroilla.

Samaan aikaan Aurinko on harmonisessa kulmassa Uranuksen kanssa, jolloin johtoteemoja ovat uusiutuminen ja uudistaminen, jolloin oman elämän peruskuvioiden muuttaminen positiivisempaan suuntaan onnistuu. Aurinko on haasteellisessa kulmassa Chironin kanssa, jolloin egon luomat pelot ja haavat mahdollisesti nousevat tarkasteltavaksi. Venuksen harmoninen kulma Chironiin kysyy uhraustaan rakkauden alttarilla. Mars on pehmeässä kulmassa Pluton kanssa tarkkana ja Saturnukseen on myös pehmeä kulma, jolloin tahdonvoima ja päämäärätietoisuus lisääntyy. Tämä auttaa asioita sujumaan suhteellisen hyvin ja tarkoituksenmukaisesti, mahdollistaen omien motiivien arvioinnin.

Merkurius on haastekulmassa Pluto/Saturnus -yhtymän kanssa, jolloin haastetta voi olla oman itsensä ilmaisemisessa. Ja jos ei pysty hillitsemään itseään, voivat epäluuloisuus ja kamppailu vallasta haitata ihmisuhteita, myös tärkeitä päätöksiä kannattaa välttää. Merkurius ja Mars haastekulmassa taas saattaa aiheuttaa ärtymystä, malttamattomuutta ja hätäisyyttä, jotka voivat ilmetä eri tavoin väärinkäsityksinä, kinasteluina tai yleisenä sanailuna.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa