SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 52 – Omat siivet auki

Maanantaina 23.12. jouluviikko alkaa Marsin harmonisessa kulmassa Saturnuksen ja Pluton kanssa, jolloin tahdonvoima ja päämäärätietoisuus lisääntyy. Tämä auttaa asioita sujumaan suhteellisen hyvin ja tarkoituksenmukaisesti, mahdollistaen omien motiivien arvioinnin suhteessa oman elämän laatuun. Merkurius on haasteellisessa kulmassa Marsin ja Saturnus/Pluto -yhtymän kanssa, jolloin haastetta voi olla oman itsensä ilmaisemisessa sekä itsehillinnässä. Se saattaa haitata ihmissuhteita, kun itseä voi vaivata epäluuloisuus ja halu kamppailla vallasta.

Hätäisyyttä ja ärtymystä voi olla ilmassa, jotka ilmenevät eri tavoin väärinkäsityksinä, kinailuna tai yleisenä sanailuna. Sopimusten kirjoittamista ja lupausten antamista kannattaa siirtää suosiolla lähemmäksi uuden vuoden alkua.

Aurinko on yhtymässä Jupiterin kanssa (tarkka 27.12.), jolle on ominaista henkinen kasvu ja myönteinen elämänasenne. Tämä lupaa asioiden sujumiselle hyvää, kunhan vain itse tekee niiden eteen töitä. Aurinko on haasteellisessa kulmassa Venuksen kanssa, jolloin sisäinen tiedostaminen ja uudelleenarviointi rakkauden, kauneuden ja rahan suhteen on ajankohtaista. Venus on myös haasteellisessa kulmassa Uranukseen, joka voi tuoda odottamattomia vaatimuksia tai tapahtumia näillä saroilla.

Samaan aikaan Aurinko on harmonisessa kulmassa Uranuksen kanssa (tarkka 24.12. jouluaatto), jolloin johtoteemoja ovat uusiutuminen ja uudistaminen, varsinkin omassa elämässä peruskuvioiden muuttaminen positiivisempaan suuntaan. Aurinko on haasteellisessa kulmassa Chironin kanssa, jolloin egon luomat pelot ja haavat mahdollisesti nousevat tarkasteltavaksi. Venus on harmonisessa kulmassa Chironiin, jolloin se kysyy uhraustaan rakkauden alttarilla. Näillä kuvioilla mennään joulun yli 24. – 25.12.

Torstaina 26.12. on uusikuu kauriissa klo 05:14, jolloin kaiken uuden alkua kuvaa tunnepuolen järkevyys ja käytännöllisyys. Kuu kauriissa antaa vahvuutta, tehokkuutta ja ahkeruutta, jolloin on tärkeä menestyä, toteuttaa unelmiaan, silti unohtamatta velvollisuuksiaan. Samaan aikaan on rengasmainen auringonpimennys (joka ei näy Suomessa), jolloin Aurinko/Kuu -yhtymän (uusikuu) tärkein viesti on, että kaikki mahdollisuudet ovat käytössä tässä ja nyt. Tulevaisuuden suunnitelmien tekeminen onnistuu mutkattomasti, joten on ihanteellinen aika uusien tavoitteiden paperille kirjoittamiselle.

Vanhojen tapojen ja käyttäytymismallien ehdollistaminen sekä kyseenalaistaminen auttaa löytämään uusia ja kekseliäitä tapoja uudistaa elämäänsä. Kuu ja Aurinko ovat yhtymässä Jupiteriin, joka tekee uudesta kuusta ja auringonpimennyksestä positiivisen, kun Jupiter liittyy kasvuun, vaurauteen, laajentumiseen ja onnellisuuteen.

Harmoninen kulma Uranuksen kanssa lisää positiivisia muutoksia, odottamattomia onnenpotkuja ja onnellisia sattumia silloin kun niitä vähiten odottaa. Lisääntynyt henkilökohtainen vapaus, luovuus ja uteliaisuus auttaa poistumaan mukavuusalueelta, kokeilemaan jotain uutta ja löytämään positiivisia uudistuksia elämäänsä. Aurinko ja Kuu ovat haasteellisessa kulmassa Chironin kanssa, jolloin egon luomat pelot ja haavat mahdollisesti nousevat tarkasteltavksi.

Perjantaina 27.12. Auringon yhtymä Jupiteriin on tarkkana, joka antaa optimistisuutta, anteliaisuutta ja onnea sekä tarjoaa mahdollisuuksia henkilökohtaiseen, ammattililliseen ja henkiseen kasvuun. Herättää innostuneisuutta tehdä kaikkea mihin pystyy ja ikäänkuin avartaa maailman siipensä levittäen.

Sunnuntaina 29.12. Merkurius siirtyy kauriseen, jolloin viestitään ja kommunikoidaan kurinalaisesti ja harkiten, sekä pyritään korkeaan itsehillintään ja keskittymään tärkeisiin asioihin. Kuvio voi luoda odotusarvoa kunnioituksesta, mikä voi tuoda konservatiivista käyttäytymistä ja kurinalaista ajatusten hallintaa.

Merkurius on yhtymässä Jupiteriin, joka on edelleen yhtymässä Aurinkoon, jolloin myönteinen minäkuva ja ajattelu vaikuttaa kaikkiin toimiin. Tämä suosii sopimusten tekemistä, opiskelujen aloittamista tai jatkamista, matkustelua niin lyhyitä kuin pitkiäkin matkoja, jotka liittyvät opiskeluihin tai liiketoimiin.

Kirjoittamiselle, lukemiselle ja luennoinnille aika on suosiollinen, myös kaikenlainen muu viestintä käy kuumana. Merkurius on harmonisessa kulmassa Uranuksen kanssa (tarkka 30.12.), joka tuo iloa, vaihtelua ja jännitystä elämään. Merkuriuksen ja Uranuksen kulma tekee ajatuksista omaperäisiä ja myönteisiä, myös lyhyille matkoille suosiollinen, jos matkalla on selkeä tarkoitus. Samoilla teemoilla saatetaan vuosi 2019 loppuun maanantaina ja tiistaina 31.12.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa