SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Henkimaailman tulijoita: Salvador Dali ja Nuori Nainen

Olin marraskuun alussa ruotsalaisen meedion Mia Ottossonin piirustuskurssilla Suomen Spiritualistisessa Seurassa Helsingissä. Mielenkiintoista on se, että olen aina inhonnut piirtämistä – minähän en osaa piirtää, ja silti löysin itseni kurssilta piirtämässä henkimaailman tulijoita. Mia opetti helpon tekniikan, ja se on ollut menoa sen jälkeen – se on vienyt koko käden ja jopa sen toisenkin. Olen sen jälkeen piirtänyt pastelliliiduilla melkein joka päivä, ja tulijoita henkimaailmasta riittää.

En näe näitä henkimaailman vieraita, kättäni ohjataan piirtämään ja välillä korjaamaan. Laitan heidän kuvia viestien kera silloin tällöin tänne blogiin, koska he haluavat tulla nähdyksi ja kuulluksi. Sama kuva ja viesti saattaa resonoida useammalle henkilölle, jos se resonoi sinulle – ota viesti vastaan!

Luovuutta elämään

Uudenvuodenpäivänä lupasin henkimaailmasta tulevalle ensimmäiselle piirrettävälle vieraalle, että hän pääsee ensimmäisenä myös tuomaan viestiä täällä blogissa. Tässä hän nyt on – herra, joka on eläessään ollut hyvin omapäinen. Hän on ollut myös hyvin itseriittoinen ja erittäin herkkä. Hänen kanssaan vietin paljon aikaa, sillä kuvaa korjattiin monet kerrat – hän halusi silmälasit päähänsä, ja kun ne olivat viimein valmiit, niin eipä hän halunnutkaan näyttää vanhalta – lasit pyyhittiin pois. Hiukset pitikin kammata taaksepäin eikä takaa eteen, kuten aluksi luulin. Olin mielestäni tekemässä hänelle partaa, kun se muuttuikin kaulaliinaksi. Hänellä on hauska huumorintaju, joka kasvatti kärsivällisyyttäni. Hiukset ja hänelle erittäin tärkeät viikset piti lopulta “värjätä” mustiksi. Viikset olivat ne, josta hänet tunnistettiin Salvador Daliksi. Tässä hänen viestinsä meille kaikille:

Meedio Marjaana Kaakinen Henkimaailman tulijoita Salvador Dali“Tervehdys teille kaikille,

Olen kiitollinen, että saan tulla tuomaan teille viestiä henkimaailmasta. Tiedättekö, minäkin olin kiinnostunut “ylimaallisista” asioista – tuonpuoleisesta. Minut tunnetaan toki viiksistäni, mutta olenhan minä tehnyt paljon muutakin.

Haluaisinkin tässä tuoda teille kaikille, jotka epäilette omaa luovuuttanne tai jotain tuotostanne ei ole aikoinaan arvostettu – teillä kaikilla on luovuuden lahja. Älkää kätkekö lahjojanne. Jos teitä vähääkään kiinnostaa jokin tietty ala, kokeilkaa ja harjoitelkaa! Luovuutta on monenlaista, luovuus tuo iloa elämään. Ja elämässä pitää olla hauskaa – löytäkää ilo kaikkeen mitä teette. Löytäkää leikkisyys elämään. Ja muistakaa, olitpa sitten aloittelija, harrastaja tai ammattilainen, henkimaailmassa on paljon eri alan mestareita kuten minä (ja nauraa päälle), jotka haluaisivat tulla kanssanne maalaamaan, piirtämään, kirjoittamaan, musisoimaan, tekemään käsillään… He haluavat auttaa teitä oppimaan, mutta tuomaan myös inspiraatiota.

Jokainen on joskus ollut aloittelija, uskokaa tai älkää niin myös minä, innostus on ohjannut harjoittelemaan enemmän ja enemmän. Ja kuinka ollakaan joku on harjoitellut monen ihmiselämän aikana ja myös siinä välissä – miten sinä muuten luulisit lapsinerojen syntyvän? Kyllä siinä tarvitaan muutakin kuin hyviä geenejä (ja taas hän nauraa).

Olkaa rohkeita, uskaltakaa elää!”

-Salvador Dali

Enkeleiden kanssa

Meedio Marjaana Kaakinen Henkimaailman tulijoita Nuori NainenPäätin ottaa tähän vielä toisenkin henkimaailman vieraan. Hän on nuori hoikka nainen, joka tässä kuvassa on todella surullisen näköinen. Hänellä on nenärengas ja muitakin lävistyksiä, korviinkin niitä olisi tullut. Hiukset ovat toispuoleiset. Hän oli nuorempana iloinen ja eloisa, ehkä vähän kapinallinenkin, mutta valitettavasti hän joutui huonoille teille, eikä nähnyt siitä ulospääsyä. Hänen läheisensä yrittivät tukea, mutta hän ei vain jaksanut. Hän pyytää anteeksi läheisiltään. Nyt hänellä on rauha ja hyvä olla.

Hän haluaa vielä kertoa, että hän auttaa siellä toisella puolen lapsia ja nuoria, jotka ovat päätyneet samaan ratkaisuun kuin hän. He ovat nyt enkeleiden kanssa. Hän pyytää myös teiltä kaikilta, jotka olette oman käden kautta henkimaailmaan siirtyneen läheinen – älkää syyttäkö itseänne millään tavalla. Ehkä olisitte hetkellisesti voineet auttaa, mutta ratkaisu on heidän itsensä, he ovat näin valinneet – aivan kuten hänkin. Tämä oli myös osa hänen tämän elämänsä sielunsuunnitelmaa. Hän haluaa toivottaa paljon iloa ja rakkautta kaikille!

Teksti: Marjaana Kaakinen

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen
2 Vastausta
  1. mm

   Hei, Tuula

   Meillä oli Kirsi-Teresan kanssa TonttuLive Kuudes Aisti Auttajien facebookissa 18.12., jolloin toimme viestejä piirtämiltämme henkimaailman tulijoilta. Se on vielä nähtävissä facebook-sivuillamme.

   Yt, Marjaana

Vastaa