SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Täysikuu ja kuun pimennys 10.1.2020

Vuoden 2020 ensimmäinen täysikuu on perjantaina 10.1. ravun merkissä. Samaan aikaan on myös kuunpimennys. Kuu ravussa tekee luontaisen tarpeen hoivata, tukea ja suojata. Kuu / rapu -kuvion empatiakyky on voimakas, jolloin on intuitiivinen kyky tuntea mitä muut tarvitsevat.

Kuu ravussa on tunteiden vietävissä, kun omat tunteet muuttuvat ympäristön ja läheisten ihmisten tunnetilojen vaikutuksesta. Kuunpimennyksen aika on emotionaalisesti erittäin haastava, koska kuu on hyvin haavoittuva pimennyksessään.

Täydenkuun aikaan kuu on aina oppositiossa Aurinkoon, joka on tämän täydenkuun aikaan tarkassa yhtymässä Merkuriukseen. Näin ollen pimennyksen teema ja pääpaino on ajattelussa ja viestinnässä, mutta myös kaupankäynnissä ja liikenteessä.

Aurinko ja Merkurius ovat yhtymässä myös Saturnukseen ja Plutoon, (tarkka yhtymä on 12.1.) tuoden tunteisiin lisäksi kylmyyttä, häikäilemättömyyttä ja sortavuutta niiden maskuliinisen, autoritaarisen ja diktatuurisen vaikutuksen vuoksi.

Henkilökohtaisella tasolla ajatuksista ja sanoista saattaa tulla laskelmoivia, armottomia ja kylmän sävyisiä. Joten jos on arka henkilö, niin olisi hyvä suojautua kiusaajilta selkeästi vahvistaen omaa voimaansa. Jos taasen on vahva ihminen, niin tehtävänä on suojella heikommassa asemassa olevia perheenjäseniä ja ystäviä.

Aurinko ja Merkurius ovat harmonisessa kulmassa Neptukseen ja täysikuu pehmeässä kulmassa Neptunukseen. Nämä antavat tähän pimennysjaksoon toivoa, tuoden myötätuntoa ja inhimillisyyttä, jolloin henkilökohtaisella tasolla voi turvautua ja luottaa ”uskoonsa” sekä rakkaiden tukeen.

Maailmanlaajuisesti tämä nostaa uskonnollisten ja hengellisten johtajien sekä humanitääristen järjestöjen ja ympäristöryhmien äänet, kun samanaikaisesti hallitsijat ja valtiot yrittävät lisätä valtansa otetta rajoittamalla sananvapautta ja ihmisoikeuksia kansallisen turvallisuuden nimissä.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa