SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Kati Keskinen on näkijä joka välittää enkelivaloa ja tulkitsee taivaankappaleita myös omassa elämässään

Kati Keskinen SelvänäkijäKuudes Aisti Auttajissa palvelun avaamisesta saakka toiminut Kati Keskinen on näkijä, regressiohoitaja, astrologi ja intuitiivinen tulkitsija, joka työskentelee aina yhdessä enkeleiden kanssa. Kati on pitkän linjan henkisen alan toimija, joka ei koskaan välitä ikäviä viestejä.

Kati Keskisen selvänäon lahja avautui jo 1990-luvun alussa, mutta silloin hän pelästyi kykyään ja kielsi itseltään näkemisen. Kati tietääkin paljon pelkäämisestä ja sen rajoittavista vaikutuksista. Hän ymmärtää hyvin erilaisia pelko- ja ahdistustiloja ja se on yksi hänen vahvuuksistaan ihmisten auttamistyössä, jossa on hän on sekä suorapuheinen, että kannustava ja lohduttava.

Henkilökohtaisessa elämässään Kati on ollut yksityisyrittäjä jo yli 30 vuotta. Päätoimisesti hän tekee ammatikseen muuta ihmisläheistä työtä, mutta henkisen alan asiat ovat jo kauan olleet vahvasti mukana kuvioissa. Henkisen puolen kursseja ja koulutuksia Kati on käynyt ahkerasti yli 20 v. ajan. Hän on mm. koulutettu Enkelivaloselvänäkijä, Selvänäkijä, Regressiohoitaja, Enkelihoitaja sekä Yrttihoitaja. Lisäksi hän on opiskellut vuosien ajan astrologiaa moninaisten eri suuntauksien näkökulmista.

Enkelivaloa ja tiedon välittämistä

Kati Keskinen on ennen kaikkea selväkijä, jonka elämäntehtävä on välittää tietoa. Kati ei työskentele henkien (edesmenneiden sielujen) kanssa, vaan enkeleiden ja muiden valon auttajien ohjauksessa. Erityisesti Arkkienkeli Mikael on hänellä aina tukena. Kati tulkitsee myös Tarot ja enkelikortteja sekä välittää enkeliviestejä.

Kun Kati lähtee hakemaan vastausta asiakkaan kysymykseen, hän tekee sen meditatiivisen tilan kautta. Tässä tilassa hän lähtee kävelemään ylöspäin valkoisia portaita pitkin, joiden päässä näkyy kirkas valo. Matkalla Kati kohtaa monia erilaisia valon auttajia ja perillä paikalle tulee enkeleitä, jotka tahtovat antaa tietoa asiakkaan asiaan. Joskus Kati tietää ja tunnistaa jo enkelistä, minkä tyyppistä apua tai viestiä on tulossa, koska hekin ovat erikoistuneet eri asioihin. Samalla tavalla Kati hakee neuvoa tai tukea myös omiin pulmatilanteisiin.

Planeettojen asennot mukana jokapäiväisessä elämässä

Kati kirjoitti pitkään Kuudes Aisti Auttajien sivustolla suosittua astrologista viikkoennustetta. Vahva astrologinen tieto-taito on mukana hänen omassakin arjessa: planeettojen asentojen vaikutukset tulevat jo selkäytimestä, eikä vastoinkäymisten yllättäessä tarvitse enää yllättyä, koska Kati tietää miten asioihin on milloinkin hedelmällisintä suhtautua. Katilta saa myös astrologiaan liittyviä tulkintoja ja vinkkejä sekä puhelimitse, että kirjallisesti Kuudes Aisti Puodin kautta.

Kaikessa henkisen alan työssä on erittäin tärkeää muistaa maadoittuminen, jota voi harjoittaa melkein minkä tahansa fyysisen tekemisen kautta. Luonto ja eläimet ovat Katille sydäntä lähellä ja niinpä hän nauttii kuntosalin ja joogan lisäksi koiran kanssa lenkkeilystä ja luonnossa liikkumisesta. Meditaatiokin voi olla niinkin yksinkertaista kuin luonnon seuraaminen tai siellä oleminen omassa rauhassa.

Kati haluaa kannustaa jokaista löytämään ne omat yksilölliset polut, joiden kautta asiat järjestyvät. Kaikki on mahdollista ja apua ja tukea on aina saatavilla, vaikka tilanne olisi kuinka haasteellinen.

Teksti: Saaga Saarnisola

Vastaa