SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Henkimaailman tulijoita: Tanssijapoika, Harrikkamies ja Uimari-herrasmies

Näitä henkimaailman tulijoita, jotka haluaisivat tuoda läheisilleen viestiä, on paljon. En näe heitä lainkaan silloin kun piirrän. Piirrokset ja viestit saattavat resonoida useammallekin – ota viesti vastaan, vaikka et tunnistaisikaan kuvan henkilöä.

Tanssijapoika

Meedio Marjaana Kaakinen Henkimaailman tulijatOli tarkoitus ruveta siivoamaan, kun huomasin pastelliliitulaatikon liikkuvan “itsekseen”. Joku henkimaailman vieras ilmoitti läsnäolostaan, ja ymmärsin että hän halusi piirrettävän itsensä saman tien.

Tämä nuori poika on hyvin eteerinen. Hän oli alkuun silmät kiinni, ja kun lopulta sain piirtää hänelle silmät, olivat ne kovin surulliset. Hänellä on kauniit viisaat vihreät silmät. Hän on surullinen perheensä takia, sillä heillä on häntä kovasti ikävä. Hänellä itselläänkin on ikävä, mutta hänestä pidetään hyvää huolta.

Minulla tuli tunne tästä nuoresta pojasta, että hän on mahdollisesti harrastanut balettitanssia tai jotain muuta sellaista lajia, josta häntä on kiusattu. Häntä on kiusattu myös ulkonäön takia, sillä hän on siro ja kaunis, itsekin alkuun luulin häntä tytöksi. Vakavan sairauden seurauksena häneltä on hiukset lähteneet. Hän kertoo, että hänen äitinsä yritti viettää mahdollisimman paljon aikaa sairaalassa hänen kanssaan. Äiti oli kuulemma jäänyt työstäkin pois hänen takiaan. Hän on kiitollinen perheelleen ja niille muutamalle ystävälle, joiden kanssa hänen oli hyvä olla. Hän oli hyvä koulussa ja hyvä omassa lajissaan.

Hän pyytää, ettei ketään kiusattaisi hänen ulkonäkönsä tai harrastustensa vuoksi – ei minkään syyn takia. Kiusaaminen sattui syvälle, vaikka hän yritti olla sitä näyttämättä ulospäin. Ja hän pyytää vielä jos joku hänet tästä tunnistaa, niin että tämä kertoisi kotiväelle rakkaita terveisiä – hän on enkelten kanssa.

Harrikkamies

Meedio Marjaana Kaakinen Henkimaailman tulijatPitkä ja roteva mies on huumorintajuinen, hän kyseli tullessaan onko tämä se selfie-paikka. Hän on nostellut puntteja. Oikean silmän yläpuolella on arpi. Hän kertoi olevansa 42 vuotta kuollessaan, mutta ei halua kertoa siitä sen enempää. Minulla itselläni on tunne, että se oli väkivaltainen. Hän oli karski päällepäin, mutta herkkä sisältä. Hänen piti kovettaa itseään, koska hän liikkui jonkun moottoripyöräjengin mukana. Hän halusi päällensä sini-valkoista, vaikka hän normaalisti pukeutui mustiin nahkavaatteisiin.

Hän kertoo, ettei ole ollut paha mies, mutta ei myöskään puhdas pulmunen. Hän ei ole koskaan tappanut ketään, mutta kertoo kyllä syyllistyneensä jonkin verran laittomuuksiin. Hän halusi kaksi lintua lentämään sinisellä taivaalla kohti korkeuksia – hän on nyt vapaa kuin taivaan lintu. Sen viestin hän haluaa välittää äidilleen, joka on ollut hänelle aina rakas.

Hänen viestinsä meille kaikille on se, ettei pidä arvostella toisia ihmisiä heidän ulkomuotonsa takia.

Uimari-herrasmies

Meedio Marjaana Kaakinen Henkimaailman tulijatTämäkin herra on pitkä ja kalju. Hän on jäntevä ja pitänyt kunnostaan hyvää huolta mm. uimalla pitkiä matkoja. Hän on mahdollisesti harrastanut uintia jopa kilpatasolla. Hänellä on päässään uimalasit, ja niiden tekemisessä oli minulla pieniä hankaluuksia. Hän on kyllä käyttänyt vanhemmalla iällä silmälaseja, ja hänellä on ollut tapana katsella lasien ylitse. Hän on ollut koulutettu, hyvässä asemassa ja perheellinen.

Herrasmiehenä hän pyytää anteeksi sitä, että hänellä ei ole kuvassa paitaa päällä, mutta hänhän on siinä uimaan menossa, ja siitä hänet pitäisi tunnistaa. Hän haluaa tuoda meille kaikille viestiä siitä kuinka tärkeää on pitää huolta omasta kehostaan. Kun on hyvä kunto niin silloin pääsee helpommin yli hankalistakin asioista. Hän kehottaa kokeilemaan erilaisia kuntoilumuotoja ja valitsemaan sellaisen, joka on hauskaa. Hän sanoo, että on tärkeää nauttia liikunnasta, se ei saa olla pakkopullaa. Hänelle uiminen oli sellainen paikka, missä hän saattoi halutessaan päästää ajatuksistaan irti, ja keskittyä vain kauhomaan vettä. Se oli aikaa hänelle itselleen. Hän nautti myös hiihtämisestä, mutta siihen ei ollut niin usein mahdollisuuksia.

Hän on kuvassa kovin tuumivan näköinen. Hän toteaa, että ihmiset viettävät aivan liian paljon aikaa tietokoneiden ja kännyköiden kanssa – pienenä vinkkinä, lähde vaikka lenkille ilman että puhut kännykkään tai kuuntelet musiikkia – opettele olemaan itsesi kanssa!

Henkimaailma on vain ajatuksen päässä, voit puhua omien läheistesi kanssa niin kuin ennenkin – he kuulevat kyllä kaiken. Kiitos näille kolmelle herralle neuvoista – pidetään itsestämme ja toisistamme hyvää huolta!

Teksti: Marjaana Kaakinen

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen
2 Vastausta
 1. Anitta Jemai

  Hei Marjaana!
  Keskimmäisestä kuvasta tuli mieleeni, voisiko olla se mies joka heitettiin Ruotsinlaivasta mereen, lompakko ja moottoripyörä jäivät laivaan. Muutama kaveri, moottoripyöräjengiä. Miehen äiti soitti ja kysyi näenkö selvänäköisesti onko poika hengissä. Aikaa tästä on kulunut noin 15 vuotta. En tunne henkilöitä, mutta miehen kohtalo jäi mieleeni. Kuvassa näkyy sinistä ja valkoista, meri ja laiva tuli mieleeni. Myöhemmin tapasin tuntemattoman miehen ja kysyin häneltä, joten tiedän tästä mereenheittämisestä.

  1. mm

   Hei, Anitta

   Kiitos viestistäsi, ja pahoitteluni siitä, että vastaan vasta nyt – en ole aiemmin huomannut kommenttiasi.

   Voisipa hyvinkin olla hän – sain nimittäin tuntemuksen siitä, että Harikka-mies tapettiin. Hän ei kertonut minulle, miten se tapahtui. En tiedä, oliko moottoripyörä Harley Davidson, mutta jotenkin tämä Harrikka-mies nimitys tuntui hänestä hyvälle. Hän halusi sini-valkoista päällensä, ehkä se on vähän kuin merimiehen asua kuvaamaan, ja lokithan lentelevät usein laivojen lähellä. Ja nyt alkaa energiat virtaamaan siihen malliin, että kyllä kyseessä on sama mies. Hän ei ole ollut puhdas pulmunen, mutta ei ole syyllistynyt itse tappamiseen, ainakaan suoraan. Hän on pahoillaan äitinsä puolesta! Jos sinulla on mahdollisuus vielä jotenkin olla hänen äitiinsä yhteydessä, niin hän pyytää kovasti anteeksi, mutta toteaa, että hänellä on asiat hyvin, nyt.

   yt, Marjaana

Vastaa