SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Väärin ymmärretty vai väärin parannettu?

Moni on varmaan huomannut Täydentävät hoidot kaikille -kansalaisaloitteen allekirjoituskampanjan somessa – “Väärin parannettu, Oikein parannettu, Hyviä hoitoja”… Tässä on vielä muutama päivä aikaa osallistua, ja vaikuttaa siihen, että hyväksi havaittuja hoitoja voidaan tehdä niitä tarvitseville.

Kannata aloitetta osoitteessa: kansalaisaloite.fi/fi/aloite/5011 torstaihin 6.2.2020 klo 23.59 mennessä, kiitos!

Tämän kampanjan aikana on saatu lukea monia positiivisia tarinoita siitä kuinka nämä täydentävät hoitomuodot todella auttavat. Toki ihmisen oma avoimuus on tärkeää paranemisprosessissa. Olen lukenut myös tarinoita, joissa on kielletty antamasta hoitoa, jonka on todettu aiemmin auttaneen asiakasta. Ihmismieli on monimutkainen, eikä ihminen välttämättä ymmärrä, jos ei näe tai koe itse. Tai sitten ei vaan uskalleta tulla kaapista ulos omine kokemuksineen – pelätään sitä mitä muut sanovat tai ajattelevat. Silti niin monet käyttävät henkisiä lahjojaan toisten hyväksi ilman että sitä tuovat ilmi millään lailla. Heillä ei ole siihen tarvetta, mahdollisuutta tai halua. Joka tapauksessa suurkiitos kaikille teille, jotka autatte toisia heidän tietämättään. Rakkautta tarvitaan joka niemeen, notkoon ja saarelmaan.

Suurella sydämellä

Niinhän se on, se mihin uskot on totta – sinulle! Me täällä Kuudes Aisti Auttajissa toimimme linjoilla aidosti omina itsenämme – olemme tulleet kaapista ulos jo aikaa sitten, olemme “julkisesti hörhöjä” – ja ai että se tuntuu hyvälle. Me olemme jokainen kokeneet mielenkiintoisia kohtaamisia, parantumisia ja tapahtumia, sellaisia jotka saatetaan helposti ymmärtää väärin. Me toimimme suurella sydämellä, ja autamme parhaamme mukaan niin puhelimessa kuin kirjallisissa tulkinnoissa tai kaukohoidoissa. Toisinaan on hyvä tarkastella asioita jonkun ulkopuolisen avulla – onneksi vaihtoehtoja on olemassa.

Teksti: Marjaana Kaakinen

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa