SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Puhdistavat kohtaamiset – kun tapasin henkilön menneestä elämästä

Kohtaamme elämämme aikana paljon erilaisia ihmisiä. Kaikki kohtaamiset opettavat meille jotain, jotkut enemmän kuin toiset. Joskus ihan tuiki tuntemattoman henkilön tavatessaan saattaa hän tuntua niin tutulle. Hänen kanssaan tuntuu olevan heti samalla aaltopituudella.

Olimme Kirsi-Teresan kanssa Minä olen -messuilla Kuudes Aisti Auttajien osastolla tekemässä auragrafi-tulkintoja. Oli hauska tavata teitä rohkelikkoja, jotka tulitte moikkaamaan ja kertomaan, että olemme teille tuttuja mm. AuttajaLiven kautta. Oli kiva tavata myös työkavereitamme Ailaa ja Tanjaa ensimmäistä kertaa niin kuin monia muitakin. On hauska saada tutulle nimelle kasvot – on mukavaa kohdata ihmisiä kasvokkain.

Eräs messukohtaaminen jäi erityisesti mieleeni. Olin hetkeä aiemmin avannut suuni, eikä ääneni enää toiminutkaan kunnolla. Ääni vaan paheni ja paheni. Minulla on aika usein kurkun ja äänen kanssa ongelmia, mutta tämä alkoi ihan ykskaks yllättäen. Pahoittelinkin ääntäni eräälle naiselle, joka poikkesi siinä osastollamme juttelemaan kanssani. Keskustelun aikana hän kertoi minun olevan jotenkin niin tutun oloinen. Siinä samassa alkoi mieleeni nousta entinen elämä, jossa olimme eläneet aikakaudella, jossa meidät oli vaiennettu – emme saaneet toimia emmekä puhua vapaasti. Tämä nainen kysyi minulta, olimmeko olleet naisia ja vastasin myöntävästi. Hän tunnisti minut äidikseen siinä kyseisessä elämässä. Olimme olleet jonkin sortin auttajia, ja kun emme lopettaneet toimintaamme, niin meidät vaiennettiin. Meidät vangittiin, laitettiin vankilaan eri selleihin ja unohdettiin sinne – kuolemaan.

Tätä yhteistä elämämme tarinaa kertoessani, alkoi ääneni palautua takaisin – jopa paremmaksi kuin aikoihin. Tämä kohtaaminen puhdisti meitä molempia. Oli ihana tavata tytär entisestä elämästä. Mutta samalla mieleni valtasi hienoinen syyllisyys siitä, että olisin ehkä voinut tyttäreni hengen pelastaa, jos olisin kieltänyt häntä jatkamasta. Kerroin tämän tarinan myös ystävä-meediolle, joka lopetettuani tarinan sanoi tietävänsä kuka oli yksi näistä tuomitsijoista, henkilön, jonka minäkin tunnen.

Osa sielun suunnitelmaa

Niin piiri pieni pyörii, kohtaamme toisiamme – sielunperheemme jäseniä – monet monituiset kerrat eri elämissä niin hyvinä kuin pahoina. Kenties tällainen kohtalo kuului sielujemme suunnitelmiin – sovimme etukäteen suuret suunnitelmat, myös ne ikävät halutessamme erilaisia kokemuksia.

Erilaiset krooniset vaivat ja kivut, joille lääkärikään ei löydä tarkempaa syytä, saattavat johtua jostain menneestä elämästä. On tapahtunut jotain ikävää, ja tämä tapahtuma on jonkinlaisena tunne-energiana kehossamme, jolloin se voi aktivoitua esimerkiksi stressistä, ja aiheuttaa epämääräisiä kipuja ja oireita. Se miten näiden kipujen kanssa työskennellään onkin sitten toinen juttu, mutta esimerkiksi reinkarnaatioterapian avulla on saatu hyviä tuloksia. Se on menneiden tapahtumien aiheuttamien tunne-energioiden puhdistamista. Toiset pääsevät hyviin tuloksiin ihan itsestään, kun eivät kiinnitä liikaa huomiota näihin vaivoihin.

Joka tapauksessa tänään saamme toimia avoimesti ja vapaasti, ei tarvitse pelätä mitään eikä ketään kunhan olemme sinut itsemme kanssa – toisin sanoen opimme kuuntelemaan sydäntämme ja toimimaan sydämestämme. Olemmehan ennen kaikkea sieluja oppimassa ja kokemassa ihmiselämää. Ja kuinka mielenkiintoista aikaa saamme elää!

Ihania kohtaamisia!
Yt, Marjaana

Teksti: Marjaana Kaakinen

Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa