SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Henkisen heräämisen merkit – 6 ennusmerkkiä siitä että olet herännyt tai heräämässä

Kokosin tähän postaukseen millaisia kokemuksia saatat läpikäydä, kun olet henkisesti heräämässä tai herännyt. Älä huoli – et ole hullu. Meitä, jotka kokevat samankaltaisia asioita, on monia ja määrä vain kasvaa maailmanlaajuisesti koko ajan.

Maailmankuvasi heittää häränpyllyä

Et usko enää kaikkeen siihen, mitä valtamedia syöttää, mitä olet oppinut koulussa ja vanhemmiltasi. Alat kyseenalaistaa uskomuksiasi. Alat tutkia, miksi asiat maailmassa ovat niin kuin ne ovat sen sijaan, että vain päivittelisit maailman menoa.

Alat pohtia, kuka olet, mistä tulet, miksi olet täällä ja mistä elämässä oikein onkaan kysymys. Sinussa herää halu tehdä edes itsestäsi rakastavampi olento ja mahdollisesti auttaa muita olemaan sellaisia. Imet itseesi tietoa netistä, kirjoista, kursseilta ja erilaisilta henkisen alan ammattilaisilta.

Avaudut tunteillesi

Sinua kiinnostaa alkaa käydä erilaisissa hoidoissa tai vaikkapa terapiassa tai kouluttautua itse alalle. Alat meditoida, joogata ja liikkua enemmän luonnossa. Ehkäpä kiinnität huomiota enemmän siihen mitä syöt, kuten alat vaikka vegaaniksi. Alat ottaa aivan uudella tavalla vastuuta elämästäsi ja tunteistasi ja syytät muita vähemmän ongelmistasi. Ajan myötä syyttely loppuu kokonaan, jos jaksat jatkaa tunteiden käsittelyä. Alat nähdä asiat selkeämmin sitä mukaan, kun luovut tunnelukoistasi.

Alat kuunnella sisintäsi ja pikkuhiljaa tunnistaa, että sinussa on viisaampikin osa kuin mieli. Haluat alkaa identidioida itsesi tähän muuhun, etkä enää kehoosi ja mieleesi. Intuitiosi, sisäinen ohjausjärjestelmäsi kehittyy ja alkaa tuntua vaikealta tehdä mitään, mitä se ei käske. Alat elää paljon enemmän tunteella kuin järjellä. Herkkyytesi kasvaa aistia muutakin, mitä voimme viidellä aistillamme aistia.

Saatat aika ajoin tuntea rakastavasi kaikkia ihmisiä tai tipahdat ihanaan läsnäolon tilaan, jollaista et ole koskaan kokenut aiemmin. Maailma näyttää kauniimmalta kun ennen, kun egon sumuverhot eivät sitä enää sumenna.

Alat hellittää ajatuksesta, että sinun pitäisi saavuttaa jotain

Tunnetyö saattaa viedä sinulta lähes kaikki mehut ja sinusta saattaa tuntua hankalalta kiinnostua arjen toimista tai edes käydä töissä tai koulussa. Joskus voi tuntua, että haluaisit jäädä mieluummin kotiin itkemään. Mitä enemmän teet tunnetyötä, sitä hyvällä tavalla tyhjemmäksi tulet ja egosi, uskomusjärjestelmäsi alkaa hellittää erilaisista vaatimuksista ja uskomuksista, asioista, joita luulit tosiksi.

Pelkän rahan, materian, titteleiden ja muiden maallisten saavutusten perässä juokseminen alkaa tuntua sinusta turhalta, jos ennen teit niin. Kaipaat elämääsi syvyyttä ja merkitystä. Vanhanlainen tapa toimia ei yksinkertaisesti enää toimi sinulle. Sinusta saattaa tuntua vaikealta olla esimerkiksi vanhassa työssäsi.

Alat nähdä merkkejä kaikkialla

Erilaiset numerosarjat suorastaan vilisevät silmissäsi. Kiinnostut siitä, mitä ne yrittävät kertoa. Ihmisten suista tai vaikka televisiosta tulee asioita, jotka tuntuvat kuin sinun korvillesi tarkoitetuilta. Toisaalta saatat haluta pysyä kaukana televisiosta, sillä et halua ohjelmoida mieltäsi yhtään enempää negatiivisella.

Erilaiset tapahtumat alkavat seurata toisiaan ja tuntuu, että juuri niin kuuluukin tapahtua. Sinun on hankala uskoa enää sattumaan. Alat oivaltaa entistä paremmin, mitä eri tapahtumat yrittävät sinulle opettaa.

Koet ihmeellisiltä tuntuvia kokemuksia

Henkinen avautumisesi saattaa lähteä siitä, että etsit ratkaisua sairauksiisi tai vaivoihisi, joita et ole onnistunut muuten parantamaan. Saatat löytää niihin apua esimerkiksi energiahoidosta tai muista luontaishoidoista. Saat henkisiä harjoituksia tehdessäsi vaikka tunnin tai pidempään kestäviä energiapurkauksia (tunnepurkauksia), jollaisten saamiseen et olisi ikinä ennen uskonut.

Saatat nähdä tai kokea myös muuta ihmeellistä, esimerkiksi enneunia, telepaattisia kokemuksia, enkeleitä tai muistaa eläneesi ennen tätä elämää. Järkytyt siitä, kuinka paljon tunnelukkoja oletkaan koko ajan kantanut mukanasi ja siitä, miten selkeältä mielesi voikaan tuntua, kun luovut niistä. Jäät tunteiden käsittelyyn suorastaan koukkuun, kun huomaat kuinka paljon elämäsi muuttuu sen myötä ja miten kaikki elämässäsi onkin lopulta kiinni siitä, mitä kannat sisälläsi.

Hengenheimolaisia ilmaantuu elämääsi

Ennestään tutun oloisia ihmisiä ilmaantuu elämääsi, vaikka et ole nähnyt heitä aiemmin. Bondaat joidenkin kanssa valtavan hyvin ensihetkestä lähtien ja erilaisia suhteita ja yhteistyökuvioita syntyy helposti. Sinusta saattaa tuntua hankalalta viettää aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät näe maailmaa samoin kuin se on alkanut sinulle avautua. Pelkkä mielessäsi esittämäsi toive saattaa tuoda hengenheimolaisia luoksesi ja huomaat, kuinka jotkut asiat suorastaan tippuvat syliisi, kun olet vain ajatellut niitä.

Jotkut vanhat ihmissuhteet lakkaavat, kun lähdet aatteissasi muiden kanssa eri suuntaan. Menet ehkä selvännäkijälle tai meediolle, koska haluat yhteyden edesmenneeseen läheiseesi tai haluat tietää itsestäsi sieluna jotakin syvempää taikka astrologille, koska haluat tietää, miten planeetat vaikuttavat sinuun ja elämääsi.

Teksti: Lotta Kvist

mm
Kirjoittajasta

Lotta Kvist on monipuolinen ja koulutettu henkinen ohjaaja ja energiahoitaja, jonka missio on auttaa vapautumaan negatiivisista tunteista, rakastumaan itseensä ja löytämään mielenrauha. Lotta toimii ajanvarauksella.
Lue lisää milloin Lotta on paikalla: Lotta Kvist

Vastaa