SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Älä anna pelolle valtaa

Maailmalla riehuva koronavirus herättää monissa pelkoa. Media lietsoo pelkoa jokapäiväisillä uutisilla tartunnan saaneista ja kuolleista. Maailmalla kuolee nälkään jokaikinen päivä noin 24 000 ihmistä, joista kolme neljästä on alle viisivuotiaita lapsia. Ilmansaasteet tappavat ihmisiä kymmeniä tuhansia, myös joka päivä.

Suhteuta nyt median kertomat luvut koronaviruksen takia kuolleiden määrään. Tauti on toki huonokuntoisille vaarallinen – kaikki pöpöt ovat sitä heille.

Negatiivinen energia – viha, kosto, pelko, kateus, mustasukkaisuus, murehtiminen jne. – lisää vaan negatiivisen energian voimaa. Jos pelkäät, niin vain ruokit ja vahvistat omaa pelkoasi. Negatiivinen energia vetää puoleensa lisää negatiivista energiaa.

Kiitollisuudella iloa elämään

Hyvä fyysinen kunto edesauttaa pysymään terveenä. Mutta se lisää myös itsetuntoa, jolloin negatiivinen energia ei saa ihmisestä niin helposti otetta. Älä anna pikkurilliäkään huolille ja peloille vaan suhtaudu maalaisjärjellä asioihin, älä usko kaikkea, kuuntele sydäntäsi ja toimi sen mukaisesti. 

Ota ilo osaksi jokapäiväistä elämääsi. Houkuta sitä puoleesi kiitollisuuden avulla. Sen eteen kannattaa tehdä työtä! Ilo ja positiivisuus vahvistavat fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi. Anna ilon näkyä itsessäsi, anna ilon levitä ympärillesi. Vahvista mieluummin positiivista energiaa, sillä se vetää puoleensa lisää iloa, hyvää ja positiivista. 

Me täällä Kuudes Aisti Auttajissa haluamme auttaa sinua lisäämään positiivisen energian määrää omassa elämässäsi!

Yt, Marjaana

 

Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa