SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Tee se, mitä toivoisit itsellesi tehtävän

Tänä aikana tuo yhden pyhän kirjan, raamatun, opetus tulee konkreettiseksi. Poikkeustilan aikana se, mitä annamme maailmaan eli kukin omaan lähiympäristöömme, ja miten toimimme, palaa takaisin. Hyvä moninkertaisena, niinkuin maailmankaikkeudella on tapana toimia.

Toimi Valosta ja Rakkaudesta käsin

Pelkoenergia vetää puoleensa lisää pelkoa. Se taas lisää itsensä toteuttavien ennustusten voimaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kannattaisi olla varuillaan ja huomioida ohjeita.

Itsestä ja lähimmäisistä huolehtiminen rakkausenergian kautta on pelon vastakohta. Ilmaise, että ”tahdon olla terve”. Pyydä itsellesi ja lähimmäisillesi immuunipuolustusta toimiessasi energioiden parissa, tai rukoilemalla. Vahvuus – omasta voimasta käsin toimiminen – ja aikomus parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen voittaa ja nujertaa pelon.

Ihan arjessa kaikki ohjeistukset kannattaa ottaa käytäntöön hygienian ja muun osalta. Vetovoiman laki toimii; kun elät niin, että itselläsi ja lähimmäisilläsi on hyvä olla myös tässä hankalassa tilanteessa, vedät puoleesi hyviä asioita. Konkreettiset teot kohti haluttua ovat yksi suuri osa vetovoiman lain hyödyntämistä.

Taivas ja helvetti

Henkilökohtaisesti uskon, että taivas ja helvetti ovat maanpäällisiä tiloja. Ihmisellä on mahdollisuus luoda elämäänsä. Olemme myös kollektiivisesti vastuussa.

Tällä hetkellä jonkin ihmisryhmän vastuuton toiminta Wuhanissa on luonut maailmanlaajuisen hädän. Eihän koronavirus toki ole ainoa ihmisen luoma huono asia tähän maailmaan; nälänhätä, sodat, markkinatalous ikävine sivuilmiöineen, taloudellinen eriarvoisuus… listaa voisi jatkaa, kaikki ovat ihmisen luomia ”tiloja”. Tähän saakka monet näistä ovat olleet olemassa ”jossain muualla”. Nyt leviävä virus vaikuttaa kokonaisvaltaisesti jokaisen arkeen. Myös talous ja työpaikat ovat vaarassa.

On ollut onni syntyä sivistyneeseen hyvinvointivaltioon. Täällä pystytään tukemaan tilannetta eri tavoin kuin niissä maissa, joissa on köyhyyttä ja slummeja.

Äiti-maa puhdistuu

Luonnonmullistukset, kuten tsunamit, maanjäristykset, tällä hetkellä virus, tekevät suursiivoa maailmassa. Niin on käynyt historiassakin; Musta Surma 1300-luvulla sai aikaan valtavaa väestökatoa. Nyt tiede on kehittynyttä, ja pystymme saavutetun tiedon avulla ehkäisemään noin suurta kuolleisuutta. Luonto on kuitenkin aina asteen edellä ihmistä. Siksi sitä pitäisi kunnioittaa enemmän.

Jo pitkään on ennusteltu markkinatalouden romahtamista, uudenlaisen rahakäsityksen syntyä. Korona tekee osansa siitä. Se, mitä tämänhetkisestä seuraa, on varmasti parempaa, jos ymmärrämme yhteisvastuullisuuden uudella tavalla.

Luota

Kaikki on osa suurempaa suunnitelmaa. Sydämestä käsin hyvän asialla toimien voimme saavuttaa parempaa. Luota siihen, että elämä kantaa. Me ihmiset olemme tulleet sen tosiasian eteen, että vapaan tahdon toteuttamisessa pitää ajatella suurempaa kokonaisuutta.

Tämä on ehkä niitä viimeisiä herätyksiä meille sen suhteen, että olemme vastuussa tästä maapallosta, sen luonnosta ja asukkaista. Kasvihuoneilmiöstä, luonnon suojelusta ym. ei ole puhuttu turhaan. Valitettavasti emme ole kuunnelleet tarpeeksi.

Nyt sanomaa viedään perille sen kautta, että jokainen on sekä vaarassa sairastua että vastuussa viruksen leviämisen suhteen.

Uusi maa alkaa muodostua uusien toimintamallien myötä; Kultainen Aika lähestyy.

Teksti: Maarit Ahonen

Vastaa