SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Pelon peikot ja yölliset möröt – Puhdistusta unien tulkinnan kautta

Näin eräänä yönä unta siitä, että olin jonkun uniystäväni kanssa autolla matkustamassa maaseudulla. Ystäväni ajoi, joten minulla oli aikaa katsella maisemia. Huomasin pilvien tummuvan, ja kääntyessämme eräästä risteyksestä oikealle, näin pilvestä laskeutuvan suppilon – tornadon – vasemmalla puolen vähän kauempana.

Kerroin ystävälleni tornadosta, tarkkailimme tilannetta ja jatkoimme matkaa ehkä vähän vauhdikkaammin. Saavuimme kylään, missä oli enemmän asutusta. Seuraava muistikuva minulla on siitä, että menimme meren rannassa olevaan rakennukseen, jossa oli suuret ikkunat merelle. Rakennuksen omistaja lähti käymään asioilla, ja jäimme uniystäväni kanssa kahdestaan rakennukseen. En tiedä mikä rakennus se oli. Unessahan rakennukset kuvaavat usein henkilöä itseään.

Ei mennyt kauaa, kun kuulimme tornadohälytyksen ja katselimme voisimmeko suojautua rakennuksen sisällä paremmin. Siinä samassa näin ikkunasta tummanharmaan pyörremyrskyn. Se oli jo aivan rakennuksen lähellä – emme ehtisi turvaan. Sitten päätin unessa hymyillä oikein iloisesti tälle tornadolle, kun se tuli ikkunan viereen. Saatoin nähdä sen silmät – en myrskynsilmää vaan ihan oikeat ja niin surulliset silmät. Katselimme hetken toisiamme. Sitten tornado tuhahti jotain ja poistui paikalta.

Päätimme sitten ystäväni kanssa lähteä katsomaan miten kylä oli selvinnyt myrskystä. Kaikki oli hyvin, joten palasimme rakennukseen. Etsin sieltä kännykkääni, koska ajattelimme jatkaa matkaa. Löysinkin samanlaisen kännykän, mutta siinä oli väärä numero. Lähdimme etsimään rakennuksen omistajaa, löysimme hänet pian. Kerroin, että hän oli vahingossa ottanut kännykkäni ja vaihdoimme ne – sen jälkeen heräsin.

Kohtaa pelkosi

Meillä kaikilla on pelkoja – peikkoja ja mörköjä – jotka tulevat esiin puhdistettavaksi. Unet opettavat paljon ja selkeyttävät asioita. Oman uneni mörkö oli kuin joku sisimpäni pelko tornadoksi naamioituneena. Mutta kun päätin unessa kohdata pelkoni, niin se puhdistettiin – otettiin pois. Vaihtuneen kännykän ajattelen kuvaavan toisten ihmisten pelkoenergiaa – herkkä ihminen saattaa tuntea toisten ihmisten energiat, ja luulee ehkä niitä omiksi peloikseen, omiksi energioikseen. Tornadon kohtaaminen positiivisessa energiassa sai pelon poistumaan – päästin irti negatiivisesta pelkoenergiasta. Kun vielä sain oman kännykkäni takaisin, pääsin takaisin omalle värähtelytasolle. Näin ainakin tulkitsin unen itselleni, sillä kännykkä on joissakin aikaisemmissa unissa kuvannut yhteyttäni henkimaailmaan.

Koronavirus on tämän ajanjakson suuri peikko, joka pelottaa hyvin monia. Nyt on erinomaisen hyvä aika kääntyä sisäänpäin ja kohdata omat pelot. Möröt seuraavat perässä, jos ei tee sisäistä työtä. Kääntymällä sisimpäämme löydämme omat vahvuudet ja sisäisen viisauden, joiden avulla selviämme tästäkin koitoksesta. Tässä on enemmän kuin tuhannen taalan paikka miettiä omaa elämäänsä, mikä tuo iloa ja merkitystä elämään, miten voi auttaa muita, miten uskaltaa kohdata omat pelkonsa, miten pysyä omassa tasapainossa. Koronavirus pysäyttää meidät ja palauttaa meidät ajattelemaan sydämestä, toimimaan niin että meidän kaikkien olisi hyvä olla.

On ihmisiä, jotka ovat päättäneet kokea siirtymisen valoon tämän viruksen avulla. Ei lietsota kuitenkaan enempää pelkoa vaan kohdataan ne silmästä silmään. Miksi pelottaa? Kuolemako? Ihmisiä syntyy ja kuolee – ”elämästä ei selviä hengissä”. Mutta jos uskot, että vain ihmiskeho kuolee ja elämä jatkuu erilaisessa olomuodossa, sieluna, oikeassa kodissamme niin se helpottaa kuolemanpelkoa. Kun kohtaat sisäiset peikkosi, etkä pakene niitä, huomaat selviäväsi niistä voittajana. Sen jälkeen sinua ei pelota mikään – voit olla myötätuntoinen, mutta silti omalla energiatasollasi – se auttaa sinua pysymään positiivisena maailman myllerryksessä. Muista, että hengittämällä tietoisesti rauhallisesti sisään ja ulos pysyt tasapainossa helpommin.

Jos tarvitset apua omien peikkojesi kohtaamiseen, niin ota meihin Kuudes Aisti Auttajiin yhteyttä.

Teksti: Marjaana Kaakinen

Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa