SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Haaveile suuria unelmia!

Älä pelkää manifestoida suuria unelmia, vaan ilmennä itseäsi rajattomasti. Enkelioppaita kanavoinnut Taryn Crimi.

Haluaisimme keskittää huomionne ilmentämiseen. Kun monista teistä tulee lisääntyvässä määrin tietoisia niistä rajoituksista, joita olette asettaneet itsellenne tähän saakka, kykenette myös karistamaan nämä rajoitukset. Alatte nähdä selvemmin kuin koskaan ennen. Nimittäin tullessanne tietoiseksi jostain uskomuksesta, kykenette päästämään irti siitä, muuttamaan sitä tai korvaamaan sen. Hyvin monet ihmiset eivät ole uskaltaneet uneksia suuria siitä pelosta, että he pettyvät jatkuvasti, kun se ei koskaan toteudu. Tästä haluaisimme puhua kanssanne.

Haluamme muistuttaa teitä haaveilemaan ilman rajoja, ilman rajoituksia, epäilemättä itseänne. Voimme vakuuttaa, että jokainen teistä on erittäin hyvä ilmentämisessä – monet teistä eivät kuitenkaan vielä osaa unelmienne ilmentämistaitoa. Monta aionia ihmiset ovat sallineet pelkojensa laukata villinä ja tämän tuloksena pelot ovat ilmentyneet unelmien sijasta. Nimittäin ilmennätte aina sen, mihin keskitätte huomionne. Universumi ei voi määritellä, onko kyse hyvästä ilmentymästä vai huonosta ilmentymästä – se ei osaa erottaa unelmaa ja pelkoa. Se on pelkästään peili, joka heijastaa teille takaisin sen, mille annatte päivittäin huomionne.

Kun päätätte, mitä haluatte luoda, teidän täytyy myös uskoa, että teidän on mahdollista ilmentää se. Teidän ei tarvitse tietää, miten se ilmentyy – se ei ole teidän huolenne. Teidän täytyy vain tunnistaa, mitä haluatte luoda, ja sitten ottaa ulottuvillanne olevia askelia auttamaan tavoitteenne saavuttamisessa. Usein vertaamme sitä varmuuden tunnetta, mikä on oltava, johonkin niin yksinkertaiseen kuin ”saatteko postia jossain kohtaa tällä viikolla?” Vastaatte tähän: ”Olen ehdottoman varma, että saan jonkinlaista postia jossain kohtaa tällä viikolla.”

Vaikka tämä analogia on yksinkertainen, tuota varmuutta vaaditaan unelmienne ilmentymiseen. Teidän täytyy olla niin varma, että se todella ilmentyy jumalaisella ajoituksella ja vähimmän vastustuksen polulla, ettei voi olla mitään muuta mahdollista lopputulosta.

Teidän on sitouduttava tähän päättäväiseen luottamukseen, kun ilmennätte unelmianne, sillä silloin kun te voitte vakuuttua siitä, universumilla ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin antaa teille lopputulos, minkä olette kutsuneet. Se ei ehkä ole se tapa, millä uskotte sen ilmestyvän, eikä se ehkä ilmenny aikana, mitä pidätte tarpeellisena, mutta se ilmentyy varmasti. Vasta unelman ilmennyttyä voitte nähdä, miksi tuo polku sopi parhaiten teille, miksi se oli korkeimmaksi parhaaksenne tai miksi se ilmentyi tuolla ajoituksella.

Monet teistä ovat aiemmin keksineet monia tekosyitä, miksi ette voisi mitenkään luoda unelmianne todeksi, mutta olette jokainen oppimassa, että ne olivat vain tarinoita, vain rajoituksia, joita ainoastaan te itse asetitte. Ei kukaan tai mikään muu kuin te ja siksi kukaan muu ei voi poistaa noita rajoituksia. Maailmassanne on sanonta: ”Siellä on tapa, missä on tahtoa” ja olisimme samaa mieltä tästä, sillä jokaiseen ongelmaan on myös ratkaisu. Silloin kun kykenette siirtämään fokuksenne siitä, minkä olette määritelleet ongelmaksi, siihen ymmärrykseen, että on itse asiassa myös täydellinen ratkaisu, kutsutte universumin generoimaan oikean ratkaisun.

Monet lannistuvat kohdatessaan näennäisiä esteitä tai haasteita polulla unelmiensa luomiseen, kun he uskovat, että se vie heidät pois unelmastaan tai jollain tavalla viivyttää sitä. Hymyilemme tälle, koska haaste tai näennäinen este on osa vähimmän vastustuksen polkua – jos ei olisi, se ei olisi polullanne. Joskus teidän täytyy räjäyttää esteet voidaksenne saavuttaa unelmanne, sen sijaan että valitsette pitkän tien niiden ympäri välttääksenne ne.

Jokainen kokemuksenne on osa polkua – ei kiertotie, vaan oleellinen osa polkua. Voitte tietää luottavaisena, että joka askeleella olette yhden askeleen lähempänä tuon asettamanne unelman saavuttamista. Vasta saavutettuanne määränpään pystytte ymmärtämään sen matkan, mikä johti teidät sinne. Niinpä muistutamme teitä jatkamaan suurien uneksimista. Älkää pelätkö, että te ette kykene saavuttamaan suurimpia pyrkimyksiänne, sillä ei ole mitään rajoituksia, paitsi ne jotka asetatte itsellenne.

Toivomme, että tämä viesti on palvellut teitä, ja muistutamme teitä uneksimaan suuria!

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine. Alkuperäinen artikkeli julkaistu kuudesaisti.net sivustolla vuonna 2015.

Vastaa