SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Puhdas energiakeho: Manuaali

Tämä opas on liite Auttaja Maarit Ahosen livevideoon Puhdas energiakeho (22.4.2020).

Puhdas Energiakehosi Virta-aktivoinnit on kanavoinut Stephanie Brail.

Käyttöohjeet

Auran Virta Voimaantuminen: Auran Virta on hyvin lempeä, puhdistava energia joka pyyhkäisee läpi auran ja poistaa negatiivisen energian ja negatiiviset ajatusmallit. Auran Virtaa on myös helppo käyttää ja se aktivoituu helposti aikomuksella. Se työskentelee yhtä hyvin lähi- ja etähoitona. Se täydentää erinomaisesti Reikihoitoa tai muita parantavia energiamenetelmiä. Aura ympäröi ja suojelee meidän energiakehoamme. Se on meidän heijastuksemme ulkomaailmaan.

Jos haluamme vetää puoleemme oikeanlaisia ihmisiä ja mahdollisuuksia, meidän auramme pitää olla kirkas ja puhdas, täynnä positiivista energiaa ja rakkautta. Valitettavasti auraan kerääntyy negatiivisia energioita. Negatiiviset ajatusmallit kuten suuttumus, suru ja vihamielisyys näkyvät aurassamme alentaen yleisesti energiatasoamme ja työntäen ihmisiä pois luotamme. Kun auraa puhdistetaan säännöllisesti se virkistää mieltä, sekä parantaa heijastusta ulkomaailmaan.

Auran Virta tekee auran puhdistamisen helpoksi.

Hyödyt ovat:

1. Olet onnellisempi ja hyvinvoivampi.
2. Sinulla on enemmän fyysistä ja emotionaalista energiaa.
3. Auran virta vapauttaa negatiiviset ajatusmallit jotka luovat ongelmia elämässä.

Huomioitavaa: Auran Virran ei pitäisi aiheuttaa merkittäviä puhdistus oireita. Se on hyvin lempeä ja hienovarainen energia. Koska aura on ulompi energia heijastuksemme, Auran Virta ei poista syvällä olevia haavoja tai pitkän aikavälin tukoksia, jotka ovat yleensä kiinni syvällä sisällä energeettisessä järjestelmässä. Näin ollen saat eniten hyötyä Auran Virrasta, parantamalla myös chakroja.

Auran Virran käyttäminen: Auran Virta aktivoituu aikomuksella. Symboleja ei tarvita. Sinä vain sanot että haluat aktivoida virran ja se aktivoituu itsestään.

Itsehoitona: Minä haluan vastaanottaa nyt Auran Virran, tai Auran Virta PÄÄLLE.

Toiselle välittäminen: Minä aktivoin nyt Auran Virran (nimi).

Voit tehdä syvempää energistä puhdistusta saastuneeseen auraan, sanomalla seuraavaa: Pyydän että Auran Virta puhdistaa auran saasteista ja poistaa kaikki negatiiviset ajatusmallit auran kentästä. Sanoilla joita käytät ei ole väliä, kunhan sinulla on selkeä aikomus.

Kun teet lähihoidon, laita kätesi hoidettavan pään päälle ja heiluta/lakaise käsilläsi päästä alaspäin kehon ympärillä samalla kun aktivoit virran joko ääneen tai mielessäsi käyttäen edellä mainittuja sanoja.Kun teet lähihoitoa, älä koske kehoon mutta heiluta/lakaise käsilläsi auraa. Voit lisätä parantavaa voimaa virtaan visualisoimalla valkoisen energian käsiesi ympärille ja kuvittelemalla että puhdistat ja kirkastat auraa.

Ajankohta ja Taajuus: Auran Virtaa voi aktivoida niin usein kun tunnet siihen ohjausta. Ihanteellista olisi aktivoida virtaa illalla ennen nukkumaan menoa; on hyvä puhdistaa kaikki päivän negatiiviset energiajäännökset.

Auran Virran normaali käsittely energiakehossa kestää puolisen tuntia. Auran Virta voi jatkaa virtaamistaan vielä senkin jälkeen, riippuen siitä miten henkesi päättää sen käsitellä.

Voit käyttää Auran Virtaa samanaikaisesti kun käytät Chakran Virtaa, eli voit aktivoida Chakran virran toimintaan Auran virran kanssa samanaikaisesti.

Chakran Virta Voimaantuminen: Chakran Virta on hyvin yksinkertainen menetelmä puhdistaa juuttuneet energiat chakroista. Chkaran Virtaa on helppo käyttää ja se aktivoituu aikomuksella. Se työskentelee yhtä hyvin lähi- tai etähoitona. Se täydentää erinomaisesti Reiki tai mitä muuta tahansa energiaparannusmenetelmää. Chakran Virta on puhdistava energia. Se ei energisoi chakroja vaan lempeästi tyhjentää ne vanhoista tukoksista ja juuttuneista energioista, ja vapauttaa energeettisen menneisyyden haavoja. Chakran Virran avulla uutta positiivista energiaa tulee sisään.

Hyödyt: Chakran Virta on ihana työkalu koska se on yksinkertainen käyttää, nopea ja tehokas.

Etuja ovat muun muassa:

1. Vapauttaa vanhoja rasitteita ja emotionaalisia ongelmia.
2. Vapauttaa vanhaa juuttunutta energiaa, antaen tilalle uutta energiaa ja elävöittäen.
3. Huuhtelee pois energisiä myrkkyjä ja energia saasteita.

Huomioitavaa: Vaikka Chakran Virta on yleensä lempeä, niin se voi aiheuttaa puhdistus oireita heille, joilla on hyvin jumittuneet energiat. Vastaanottajien tulisi juoda runsaasti vettä hoidon jälkeen ja ne joiden chakrat ovat erittäin tukkeutuneet, voivat kokea puhdistusta muutaman päivän ajan, silloin olisi hyvä ottaa hieman rennommin.

Chakran Virran käyttäminen: Chakran Virta aktivoidaan aikomuksella. Symboleja ei tarvita. Sanot ainoastaan, että haluat aktivoida virran ja se aktivoituu itsestään.

Hoitaessasi itseäsi: Haluan vastaanottaa nyt Chakran Virran tai Chakran Virta PÄÄLLE.

Välittäessäsi toiselle hoitoa: Minä välitän nyt Chakran Virran (nimi kenelle).

Jos haluat lähettää koko energiavirran yhteen tiettyyn chakraan, voit sanoa vaikka seuraavasti: Minä lähetän nyt Chakran Virran (sydän, solar plexus, yms.) chakralle. Sillä mitä sanoja käytät ei ole merkitystä, kunhan sinulla on selkeä aikomus.

Kun teet toiselle lähihoidon, laita kätesi hänen päänsä päälle ja aktivoi virta joko ääneen tai mielessäsi samankaltaisin sanoin kuin edellä hoitoa lähettäessä. Jos teet hoidon tietylle chakralle niin laita kätesi kyseisen chakran päälle tai sen yläpuolelle (joko etupuolelle tai taakse) ja sitten aktivoit virran. Fyysistä kosketusta ei oikeastaan tarvita, koska Chakran Virta toimii yhtä hyvin etähoitona.

Aika ja Taajuus: Chakran Virtaa voidaan aktivoida niin usein kuin tunnet saavasi siihen ohjausta. Chakran Virta saattaa jatkaa prosessia muutaman tunnin riippuen siitä mitä henkesi päättää vastaanottaa.

Kun Auran ja Chakran virrat ovat yhdessä työskennelleet noin puoli tuntia laita päälle Eteeristen siteiden virta. Huom! Sinun ei tarvitse käyttää näitä virtoja kuten energiahoitoa yleensä, vaan voit tehdä arkiaskareitasi ja virrat työskentelevät ohessa. Mutta voit ottaa ne vastaan kuten tekisit itsellesi energiahoidon / välittäisit hoidon toiselle.

Eteeristen Siteiden Virtaan Voimaantuminen: Eteeriset siteet ovat energisiä kiinnikkeitä, joita syntyy kanssakäymisessä muihin ihmisiin, myös eläimiin ja elottomien esineiden kanssa. He jotka ovat selvännäköisiä ja pystyvät näkemään siteet, ja kuvaavat usein niitä ohuina energeettisinä säikeinä jotka kulkevat henkilöstä toiseen tai henkilöstä esineeseen.

Terveet siteet liittyvät usein sydän chakraan; negatiiviset siteet liittyvät usein solarplexukseen, vatsaan, alaselkään tai jopa pernaan. Negatiiviset siteet aiheutuvat esim. jos joku on ”energeettinen vampyyri” (=esim hyväksikäyttö tai hyötymis suhde), hän alitajuisesti liittää eteerisen siteen sinuun ja käyttää sitä ammentaakseen sinun elämänenergiaasi. Kaksi ihmistä jotka ovat hyvin riippuvaisia toisistaan, ovat kiinni eteerisin sitein. On hyvä puhdistaa näitä sidoksia säännöllisesti ja pitää näin energiasi puhtaana ulkopuolisilta energioilta. Eteeristen Siteiden Virta on helppo tapa puhdistaa siteet ilman suurta vaivaa.

Eteeristen Siteiden Virta toimii seuraavalla tavalla: Ensimmäiseksi, se puhdistaa negatiiviset siteet, joiden ei pitäisi olla kiinni ja joista olet valmis päästämään irti. Toiseksi, se parantaa kaikkia energia siteitä jotka jäävät kiinni. Tämä parantaa sinut ja antaa myös jonkin verran parantavaa energiaa henkilölle joka on siteen toisessa päässä. Useimmat negatiiviset siteet katoavat pois Eteeristen Siteiden Virralla; ne jotka eivät tarvitse useita hoitoja. Ne negatiiviset siteet pysyvät kiinni, joista ei itse tahdo päästää irti. Kun on halukas päästämään irti, siteet katkeavat paljon helpommin.

Edut:

1. Parantaa energiatasoa ja terveyttä.
2. Tunne keveydestä tai maadoittuneempi olo.
3. Kun yhteys katkeaa muiden negatiivisiin tunteisiin, voi olla enemmän sopusoinnussa itsensä kanssa.

Eteeristen Siteiden Virran käyttäminen: Eteeristen Siteiden Virta aktivoituu aikomuksella. Symboleja ei tarvita. Sinun tarvitsee vain sanoa että haluat aktivoida virran ja se aktivoituu itsekseen.

Hoitaessasi itseäsi: Minä haluan vastaanottaa nyt Eteeristen Siteiden Virran tai Eteeristen Siteiden Virta PÄÄLLE.

Välittäessäsi hoitoa muille: Minä aktivoin nyt Eteeristen Siteiden Virran (nimi). Ei ole väliä mitä sanoja käytät, kunhan sinulla on selkeä aikomus.

Lisätietoa tekniikoista:Perinteinen Reiki ei sisällä minkäänlaista menetelmää siteiden katkaisemisesta, mutta esim. Pranic Healing sisältää.

Ajoitus ja Määrä: Eteeristen Siteiden Virtaa voi aktivoida niin usein kuin tunnet siihen tarvetta. Käytä sitä asiakkaallesi ennen jokaista hoitoa. Käytä sitä itsellesi päivittäin, joka ilta ennen nukkumaan menoa. Jos olet tekemisissä vaikean henkilön kanssa käytä virtaa poistamaan kaikki kiinnittyneet siteet. Tätä energiaa voi käyttää niin usein kuin haluaa ilman negatiivisia vaikutuksia.

Teksti: Maarit Ahonen

1 Vastaus

Vastaa