SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Kell’ onni on, se onnen kätkeköön? 

Niin toteaa vanha sanonta… Oletko koskaan ajatellut, että monet sananlaskut ja sanonnat ovat itse asiassa aika negatiivisia? Ken kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa. Meihin istutetaan jo pienenä lapsena paljon ajatuksia siitä mitä me voimme ja saamme olla. Raha menee rahan luo…

Istun ulkona auringonpaisteessa, suojassa tuulelta, teekuppi vieressä. Kanavoin henkioppaani ajatuksia vihkoon – aiheena onnellisuus. Koen olevani onnellinen juuri siinä hetkessä – auringonpaiste kasvoillani keväisessä luonnossa, välillä teetä hörppien, ja saadessani kirjoittaa oppaani viisaita sanoja.

Voimme kokea mielihyvää monestakin asiasta, mutta se on vain hetkellistä – tulee uusia haaveita, uusia täyttymyksen kohteita. Olen onnellinen sitten kun minulla on uusi koti tai uusi auto, kun paino on pudonnut tai kun minulla on parisuhde…

Mistä sinä olet onnellinen?

Rahalla voi saada monta niin sanottua tarvetta täytettyä. Mutta tekeekö se onnelliseksi? Arjen pienet kiitollisuuden ja ilon aiheet tuovat paljon enemmän onnellisuutta.

Onnellisuus ei kuitenkaan ole mitään ulkoista vaan se löytyy sisältäsi – ei edes toisesta ihmisestä, sillä emme voi elää toisten ihmisten kautta.

Onnellisuus on elämänasenne, olla onnellinen tässä hetkessä, kuten oma henkioppaani sanoi: “Meillä ei ole mitään muuta kuin tämä hetki!”

Miten sen hetken löydät, miten sen täytät – se on sinun oma asiasi. Elämä – onnellisuus on tässä hetkessä, mennyt on mennyttä, tulevaisuus on vielä edessä. On vain tämä hetki olla onnellinen!

Teksti: Marjaana Kaakinen

Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa