SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Selvänäkijä Aila Broström näkee sekä kokonaisuudet, että elämäntilanteen äärellä olevan ihmisen

Ennustaja Selvänäkijä Näkijä Intuitiivinen tulkitsija Aila BroströmKuudes Aisti Auttajien sydämellisessä yhteisössä toimiva Aila Broström on selvänäkijä ja intuitiivinen tulkitsija, joka toteuttaa elämäntehtäväänsä tässä kutsumustyössä. Aila on kokonaisvaltainen auttaja, jolle jokainen ihminen on aidosti arvokas juuri sellaisena kuin on.

Aila Broströmillä on lapsesta saakka ollut herkkyys nähdä ja tuntea asiat selvätietoisesti, ja myös johdatus auttaa muita ihmisiä lahjansa avulla. Lapsena hän ei aina tiennyt miksi kokee niinkuin kokee ja juuri kokemusten tai tapahtumien äärelle pysähtyminen ohjasi Ailan omalle polulle jo vuosia sitten. Kova bisnesmaailma ei tuottanut tyydytystä ja niin hän on löytänyt ”kotiin” pehmeämpien ja merkityksellisempien arvojen pariin.

Intuitiivisia tulkintoja ihmiseltä ihmiselle

Ensimmäiset kortit Aila Broström hankki jo noin 25 vuotta sitten ja sittemmin korteista on tullut hänelle yksi voimallisesti toimivista työvälineistä. Toisinaan hän ei tarvitse mitään apuvälinettä vaan viestit tulevat suoraan sanoina, kuvina tai tuntemuksina kehossa. Sitäkin tapahtuu, että Aila tuntee omassa kehossaan asiakkaan vaivan tai huomiota tarvitsevan kipukohdan.

Intuitiivisissa tulkinnoissa, joita Aila tekee sekä puhelimitse, että kirjallisesti Kuudes Aisti Puodin kautta, hän pyrkii aina kokonaisvaltaisempaan auttamiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että Ailan välittämät viestit voimaannuttavat myös asiakkaan omaa sisimpää, jonka avulla on helpompaa kulkea eteenpäin. Aina ei voi harpata nopeasti ja suoraan esimerkiksi isoon muutokseen, tällöin jokainen pienikin askel on askel eteenpäin ja kuorma kevyempi.

Rinnalla kulkija vaikeissakin elämäntilanteissa

Elämään kuuluu myös karikkoja, joista ei välttämättä pääse ylös ilman opasta tai olosuhteita ymmärtävää auttajaa. Tällaisissa haasteellisissa elämäntilanteissa Aila auttaa mielellään ja voi toimia rinnalla kulkijana tarvittaessa pidempäänkin. Hänen tehtävänsä tässä maailmassa on auttaa muita ihmisiä, myös rakastamaan itseään juuri sellaisena kuin on. Jokainen meistä on yhtä arvokas ja jokaisella on oma, omanlainen polku.

Aila Broström voi lisäksi opastaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa yksi tekijä on kehon ja mielen yhteys. Jopa puhumamme sanat voivat vaikuttaa mielen lisäksi kehoon ja aiheuttaa monenlaista kremppaa. Ja jos on aika tai tarve pysähtyä, keho tekee sen pakottamalla pysähtymään, jos mieli ei muuten rauhoitu. Ailan sanoma meille kaikille on, että elämä on pohjimmiltaan fantastinen asia, joka on läsnä tässä ja nyt; ei menneisyydessä eikä tulevaisuudessa.

Muiden auttaminen edellyttää myös omaa hyvinvointia ja siitä huolenpitämistä. Henkilökohtaisessa elämässään Aila lataa akkuja mm. luonnossa, jonka helmassa hän liikkuu ja oleskelee päivittäin. Rakkaan Suomen luonnon lisäksi sydämessä läikähtää Australia, joka on Ailalle toinen koti entisten elämienkin kautta.

Teksti: Saaga Saarnisola

Vastaa