SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Selvänäkijä Marja Lempiäinen on henkinen mentori, joka välittää elämän eväspaketteja

Ennustaja Selvänäkijä Marja LempiäinenKuudes Aisti Auttajien Marja Lempiäinen on pitkän linjan selvänäkijä ja intuitiivinen tulkitsija, joka on tehnyt tätä työtä jo monet vuodet. Marjalle mikään inhimillinen ei ole vierasta; hän on vahvasti vuorovaikutteinen auttaja niin elämän käännekohdissa kuin pienemmissäkin muutosten tai vastausten tarpeissa.

Marja Lempiäinen näki asioita selvätietoisesti jo pienenä lapsena ja hämmästytti esimerkiksi lähipiiriään tietämällä ja kertomalla ennakolta hyvin merkillisiäkin asioita, tapahtumia ja niiden ajankohtia. Tätä syntymälahjaansa Marja on käyttänyt aina, luonnollisena työkaluna kaikessa elämässä. Hän tahtoo opastaa kyvyllään muita ihmisiä ihan arkisissakin asioissa, koska ihmisläheinen auttaminen antaa paljon iloa myös Marjalle itselleen.

Henkisen mentorin eväspaketit

Asiakkaan kysymys laukaisee tilanteen avautumisen – energia ja tieto aukeaa kuin aarrearkku ja Marja näkee sekä tilanteen kokonaisuuden, että ongelman ratkaisun. Tällöin asiakas saa ikään kuin monipuoliseen kääreeseen laitetun eväspaketin, koska kaupan päälle tulee aina muutakin kuin vastaus sen hetkiseen kysymykseen, johon siihenkin tulee aina vastaus.

Koska Marja Lempiäinen on sekä yksittäisten asioiden, että kokonaisuuksien selvänäkijä, hän on samalla henkinen mentori, joka voi auttaa kokoamaan kaikki elämän mosaiikin palaset yhteen. Mosaiikista syntyy hieno kokonaisuus, joka on aina kaunis ja rakkaudellinen. Usein näiden ”eväspakettien” yhteydessä asiakkaan tunteet voivat herätä pintaan ja menneisyyden painolastit keventyä, jolloin eteenpäin vievä tie puhdistuu ja kirkastuu.

Marjan puhelinlinjalle voi saapua juuri sellaisena kuin on, vähän kuin terapeutille tai rippituoliin. Ei välttämättä tarvitse olla edes erityistä kysymystä, nykytilaa voi katsoa aina ja saada siihen uutta näkökulmaa. Marja Lempiäisen kanssa asiointi on hyvin turvallista, koska hänelle ei jää kanavoidusta tiedosta omia muistijälkiä. Myös henkimaailman viestit ovat aina erilaisia asiakkaasta riippuen, koska ne ovat juuri sinulle välitettyjä. Marjalla on tarvittaessa yhteys mm. enkeleihin, suuriin mestareihin ja muihin henkimaailman auttajiin.

Kollektiivista tiedonvälitystä

Marja kertoo, että ihmisinä elämme juuri nyt äärimmäisen hienoa aikaa, sillä kollektiivisessa tietoisuudessa tapahtuu tällä hetkellä paljon. Koronapandemia muuttaa taustalla myös paljon isompia asioita. Poikkeustilanne on osoittanut ihmisen pienuuden ja monet tapahtuneista muutoksista tulevat jäämään. Tulemme näkemään tasapainon, harmonian, kauneuden ja elämän todellisen runsauden, ja arvostamaan sitä.

Menneisyyttä ei voi muuttaa, mutta tulevaisuudessa voi muuttaa ihan kaiken. Umpikujaa ei ole, aina löytyy se valo. Sillä tavalla timantitkin ovat syntyneet, kovan paineen alla. – Marja

Marja Lempiäinen rakastaa muutosprosesseja myös omassa elämässään ja tykkää olla muutoksen lähettiläs. Koska tietoisuuden laajentaminen on yksi Marjan missioista, hän on Helsingin yliopistossa mukana luomassa ja suunnittelemassa ”Henkiset tieteet” tieteenalaa Yhteiskuntatieteiden alle. Jonain päivänä näitä asioita voi siis opiskella yliopistossakin.

Omaa voimaansa Marja vahvistaa monessa mukana olemisen lisäksi luonnossa hiljentymisen avulla. Luonnon tarkkailu ja luontoyhteydessä läsnäolo ilman vuorovaikutteisia laitteita on Marjalle jokapäiväinen voimavara, jota hän suosittelee lämpimästi meille kaikille.

Teksti: Saaga Saarnisola

Vastaa