SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Meedio Tanja Tissari voi välittää viestejä myös sinun sisäiseltä voimaltasi

Meedio Selvänäkijä Energiahoitaja Tanja TissariKuudes Aisti Auttajissa toimiva Meedio, Parantaja ja Selvänäkijä Tanja Tissari tuo viestejä niin edesmenneiltä kuin muilta henkimaailman auttajilta. Avoimen välitön, ihmisläheinen ja aina iloinen Tanja tahtoo kertoa meille, että ratkaisujen avaimet eivät kuitenkaan löydy itsen ulkopuolelta.

Tanja Tissari on lapsesta saakka tuntenut energiat ja ymmärtänyt niiden toimintamekanismit luonnollisena asiana. Selvätietoisuus on näin aina ollut hänen elämässään läsnä. Tanjalla on myös luontainen kyky lukea ihmistä ja toimia ihmisenä ihmiselle, toista inhimillisesti ymmärtäen. Ylipäätään Tanja on selvästi jalat maassa -ihminen, yliluonnollisiksi luokiteltavista lahjoistaan huolimatta.

Varsinainen työskentely henkisten asioiden parissa avautui Tanjalle joitakin vuosia sitten rytinällä, ikään kuin sarjatulella. Ensimmäisenä tietoisuuden ”laajennuksena” hänellä avautui energiaparantamisen kyky. Silloin hänen edesmennyt hieroja toi henkimaailman puolelta viestiä, että Tanja osaa parantaa energiahoitamisen avulla. Samaan aikaan avautuivat myös meedion ja selvänäkijän kyvyt korkeimpaan käyttöön.

Lahjakas meedio laajalla osaamisella

Meediona Tanja välittää viestejä edesmenneiltä (myös eläimiltä) ja voi pitää meedioistunnon puhelimitsekin. Kaikki kanavoitu tieto tulee hänelle hyvin nopeasti ja sitä tulee paljon. Kun edesmenneitä tulee paikalle, Tanja pyytää viestit aina asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi, eli meedion välittämiä viestejä ei ole syytä pelätä.

Itse tieto tulee Tanjalle esimerkiksi kuuloaistin, näköaistin tai kehotuntemusten kautta. Uusimpana hänellä on avautunut kanava henkimaailman lisäksi tähteläisyhteyksiin.

Selvänäköisesti Tanja voi katsoa sekä nykyiseen tilanteeseen, että paljon kauemmas taaksepäin, koska hänellä on voimakas taipumus nähdä ihmisten menneisiin elämiin. Menneiden elämien tulkinta ja tiedon välitys onnistuu parhaiten puhelimitse, koska tieto tulee Tanjalle vyörynä, jonka sisältöä ei välttämättä ehdi kirjoittaa.

Apua juuri sinun elämäntehtävään

Selvänäkijänä Tanja näkee mitä ihminen tarvitsee, jotta haasteellisesta nykytilanteesta päästään eteenpäin. Hyvin usein siihen liittyy oivalluksia, joilla asiakas löytää omaa sisäistä voimaa ja ratkaisujen avaimet omasta sisimmästään. Tähän ei koskaan liity syyllistämistä tai tuomitsemista, vaan oman intuition avaamista luonnollisin keinoin, valon välittämistä jokaisen omalle ja yksilölliselle polulle.

Tanja voi auttaa esimerkiksi löytämään oman elämäntehtävän tai muun suunnan elämälle, saamaan yhteyden omiin henkioppaisiin tai kertoa seuraavat askeleet henkisellä tiellä. Isoja asioita ja suuntaviittoja. Mikään kysymys tai asia ei kuitenkaan ole liian pieni, etteikö kannattaisi ottaa yhteyttä. Energiahoitajana ja parantajana Tanja välittää energiaa jo pelkästään hänen kanssaan keskustelemalla.

Omaa voimaansa Tanja lataa sekä luonnon että ihmisten auttamisella. Liikunta on aina ollut lempiharrastuksia ja hänelle meditointi on yhtä kuin juoksulenkki luonnossa.

Teksti: Saaga Saarnisola

Vastaa