SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Lopeta murehtiminen

Oletko ihminen, joka murehtii paljon? Joka päivä päässäsi pyörii tuhannet asiat, joista pitää ”olla huolissaan”: lastesi hyvinvointi, luonnon tuhoutuminen ja työpaikkasi säilyminen. Ehkä ehdit vielä surra naapurisi saamia isoja mätkyjä ja ystäväsi auton hajoamista?


Asioiden murehtiminen on inhimillistä mutta turhaa. Se on normaalia, mutta ei luonnollista. Oletko nähnyt lampaan murehtivan tai kotka miettivän seuraavan viikon mahdollisia uhkia? Murehtiminen tukkeuttaa luonnollista energiankulkuasi ja aikasi kuluu ihan hukkaan. Myötätuntosi riittäisi kyllä pelastamaan vaikka koko planeetan, mutta ei sitä tee, sillä voit muuttaa vain oman itsesi. Suurimman osan ajasta murehdimme vielä asiaa, jota ei ole tapahtunut – mutta voi toki sattua! Ehkä, kenties, eihän sitä koskaan tiedä….

Miksi käyttää aikaa murehtimiseen? Ei siitä ole hyötyä. Luonto tuhoutuu, murehdit tai et, työpaikka menee alta, olit siitä huolissasi tai et. Opettele erottamaan todelliset murheet kuvitelluista ja selkeytä ajatuksesi. Älä tuhlaa aikaasi kuuntelemalla niitä tuhansia ajatuksia ja valituksen aiheita, joita kunakin päivänä pyörii päässäsi.

Keskity niihin asioihin, mille voit tehdä jotain ja tee se parhaasi mukaan. Ja anna sitten asian mennä. Eläimet ja luonto eivät tunne stressiä, ne eivät murehdi tulevaa ja harmittele mennyttä. Sade tulee taivaasta, ruoho kasvaa, kissa nuolee tassujaan ja lintu lentää etelään, kun on sen aika. Jos haluat eroon turhista ajatuksista ja murehtimisesta, ole kuin luonto, joka antaa kaikkien asioiden tapahtua omalla painollaan.

Elä nyt, rakasta nyt ja anna turhien asioiden mennä. Nyt.

lähde: kuteblackson.com

1 Vastaus

Vastaa