SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Uuden ajan mysteerikoulu: Heräävän jumalallisuuden tunnusmerkit, osa I

Henkinen herääminen tapahtuu usein asteittain ja siihen liittyy tiettyjä tunnusmerkkejä. Käyn tässä artikkelissa läpi kuusi yleisintä tunnusmerkkiä, joiden toivon auttavan sinua oivaltamaan sitä, mitä kehossasi tapahtuu henkisen kasvun aikana ilman, että huolestut liikaa. Aina on kuitenkin hyvä käydä lääkärillä tarkistamassa että kaikki on  terveyden kannalta ok.

Alla luetellut tunnusmerkit saattavat selittää sellaisia oireita ja tuntemuksia, joihin lääketiede ei oikein pysty antamaan selitystä. Ne ehkä antavat sinulle vahvistusta siitä ettet ole kuvitellut niitä mielessäsi.

Keholliset muutokset
Saatat kokea kehollisia kipuja ja särkyjä erityisesti niskan ja hartioiden alueella. Tämä johtuu DNA:n tasolla tapahtuvista suurista muutoksista, kun “Kristus-tietoisuuden siemen” herää sisälläsi. Kivut ja säryt ovat ohimeneviä. Toisaalta niska ja hartiakivut myös kertovat, että ehkä olet liikaa mielen tasolla ja koetat järkeillä kaikkea kokemaasi ja tästä aiheutuu surullisuuden tunnetta. Tämä on ohimenevä vaihe.

Surun tunne
Syvä surullisuuden tunne, joka ei johdu mistään erityisestä syystä, saattaa vallata mielen. Vapautat menneisyyttäsi, tämän elämän ja muiden elämien menneisyyttä ja tästä aiheutuu surullisuuden tunnetta. Tämä on samantapaista tunnetta, jota koet, kun muutat uuteen taloon talosta, jossa olet asunut useita vuosia. On surullista jättää taakseen kaikki ne muistot, energiat ja kokemukset, jotka tuohon taloon liittyvät. Tämä on ohimenevä vaihe.

Itkeminen ilman syytä
Tämä on oireita 1 ja 2 vastaavaa. On hyväksi ja terveellistä antaa kyynelten virrata. Se auttaa vapauttamaan sisällä olevaa vanhaa energiaa. Kun lapsemme oli pieni, hän sanoi, että kyynelten avulla sielu voi nähdä sateenkaaren. Miten kaunis ajatus lapselta. Tämä surullisuuden vaihe on myös ohimenevä.

Yllättävä työ – tai uramuutos
Tämä on hyvin yleinen oire. Kun muutut asiat ympärilläsi muuttuvat. Älä ole huolissasi ”täydellisen” työpaikan tai uran löytymisestä juuri nyt. Tämä on ohimenevä vaihe. Sinä olet siirtymävaiheessa ja saatat vaihtaa työtäsi useamman kerran ennen kuin astut siihen, joka on yhteensopiva intohimosi kanssa.

Parisuhteista pois vetäytyminen
Olet sidoksissa biologiseen perheeseesi vanhojen karmojen kautta. Kun hyppäät pois karmallisesta syklistä, vanhojen ihmissuhteiden sidokset vapautuvat. Se näyttää siltä, kuin olisit ajautumassa pois perheestä ja ystävistä. Tämä on ohimenevä vaihe. Jonkin ajan kuluttua, jos se on tarkoituksenmukaista, saatat luoda uuden suhteen heidän kanssaan. Uusi suhde perustuu kuitenkin uuteen energiaan ilman karmallisia sidoksia.

Epätavalliset unirytmit
On todennäköistä, että heräät useina öinä kahden ja neljän välillä. Sisälläsi tapahtuu paljon työstämistä ja se aiheuttaa usein sen, että heräät ”hengähdystaukoa” varten. Älä huolestu. Jos et saa uudelleen unen päästä kiinni, nouse ylös ja tee jotakin sen sijaan, että makaisit sängyssä murehtimassa ihmisten tyypillisiä asioita. Unesi voivat olla hyvin intensiivisiä ja joskus kaoottisiakin, mutta se kertoo vain puhdistumisesta, koska unessa ollessasi järkeilevä mieli ei pysty puutumaan asioihin ja silloin voi helposti päästää irti tarpeettomista energioista. Mielesi ei ymmärrä mitään siitä, mitä unissa tapahtuu. Tämä vaihe on ohimenevä.

Tunnusmerkkejä on vielä kuusi lisää, ja käyn niitä läpi ensi viikon blogissani. Siihen asti valoa ja iloa Uuden ajan mysteerikoulusta!

 

Kirjoittajasta

Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa.
Lue lisää milloin Rita on paikalla: Rita Forsberg-Kimura

Vastaa