SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Näkijä-Taiteilijan siveltimestä: Kristallisoituminen

En maalaa kasvoja, en silmiä, en kehystä päätä hiuksilla.
Maalaan sisäisen valon, sen ytimen, joka tummiin vesiin toisinaan uppoaa.
Koskaan kuitenkaan katoamatta.

Sielun matka epäolennaisesta olennaiseen,
valheesta totuuteen,
erillisyydestä ykseyteen,
pimeydestä valoon.

Muutun läpi elämän.
Annan kaiken valheellisen sulaa pois.
Kuoriudun paljaaksi ilman tarvetta suojautua.
Paljastan todellisen itseni myös itselleni.
Katson itseäni silmiin.

Ikuinen ja ääretön

 

 

 

 

 

 

 

Ikuinen ja ääretön
Öljyväri

Sallii kaiken sulaa näkymättömiin
Öljyväri

Olen tässä, kaikkialla ja en missään
Öljyväri

Teksti ja maalaukset: Maria Kivistö

Kirjoittajasta

Maria Kivistö on kuvataiteilija ja selvänäköinen ohjaaja, joka rakastaa tutkia olemassaolon tasoja taiteiden kautta. Hän opettaa perustamassaan Kultaisen ajan taiteilijakoulussa ja tekee mielellään myös sielukatselmuksia, joissa tukee ihmistä tämän heräämisprosessissa. Maria Kivistö toimii auttajana ajanvarauksella. "Minulle taide on henkinen prosessi, jossa kuvaan sieluhistoriaani ja sen transformaatiota. Sitä, miten tunnen itsessäni monia aikoja, paikkoja ja tasoja. Henkilökohtainen on samalla myös universaalia. Ihmistietoisuus ja sen kehittyminen kiinnostaa minua. Se, miten eri tapahtumat luovat uskomuksemme ja näkemyksemme ja kasvatamme suojaksemme kuoren, joka peittää todellisen olemuksemme kunnes oivallamme, että tuosta kuoresta voi vapautua. Uskallamme nähdä ja näyttää todellisen valomme ja voimamme." - Maria Kivistö
Lue lisää milloin Susanna Maria on paikalla: Susanna Maria Kivistö

Vastaa