SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Uuden ajan mysteerikoulu: Heräävän jumalallisuuden tunnusmerkit, osa II

Edellisessä blogissani käsittelin kuusi yleisintä heräävän jumalallisuuden tunnusmerkkiä. Jatkan aiheesta kertoen kuudesta muusta tunnusmerkistä, joita saattaa esiintyä kehossasi ja mielessäsi avatessasi sielusi henkiselle kehitykselle.

Intensiiviset unet
Ne voivat olla unia sodista ja taisteluista, takaa – ajounia tai hirviö unia. Sinä kirjaimellisesti vapautat vanhaa energiaa sisältäsi ja näitä menneisyyden energioita usein symboloivat sodat, pakoon juokseminen ja möröt. Tämä on ohimenevä vaihe. Unesi selkeytyvät ja alat tiedostamaan, että uneksit. Sinusta tulee tietoinen uneksija.

Fyysinen sekavuus
Ajoittain tunnet olevasi hyvin maadoittumaton. Saatat tuntea kadottavasi tilan – ja asennontajun, ja sinusta voi tuntua, ettet voi laittaa kahta jalkaa yhtä aikaa maahan tai että kävelet kahden maailman välissä. Kun tietoisuutesi siirtyy uuteen energiaan, jää kehosi joskus jälkeen. Vietä enemmän aikaa luonnossa, auttaaksesi uutta energiaa maadoittumaan. Tämäkin on ohimenevä vaihe.

Lisääntynyt yksinpuhelu
Huomaat puhuvasi itsellesi yhä enemmän. Yhtäkkiä tajuat puhuneesi itsellesi viimeiset puoli tuntia. Olemuksessasi avautuu uusi kommunikaatio taso ja puhumalla itsellesi koet siitä jäävuoren huipun. Keskustelujen määrä lisääntyy ja niistä tulee yhä sujuvampia, loogisempia ja oivaltavampia. Sinä et ole tulossa hulluksi, olet vain maaenkeli siirtymässä uuteen energiaan.

Yksinäisyyden tunne
Saatat tuntea itsesi yksinäiseksi, jopa silloinkin, kun olet toisten seurassa, ja etääntyä muista. Saatat tuntea halua ”paeta” ryhmistä ja väkijoukoista. Kuljet pyhää ja yksinäistä polkua. Niin paljon kuin yksinäisyyden tunteet voivatkin aiheuttaa sinulle ahdistusta, sinun voi silti olla vaikea tuntea yhteyttä muihin tänä aikana. Yksinäisyyden tunne on myös yhteydessä siihen tosiasiaan, että oppaasi ja enkelit ovat lähteneet. Heidän oli aika perääntyä, jotta sinä voisit täyttää tilan omalla jumalaisuudellasi. Enkelit ja oppaat olivat vain tilanvaraajia omalle jumaluudellesi, sielullesi astua fyysisyyteen. Sinusta tulee oman itsesi opas. Tämäkin menee ohi. Sisäinen tyhjyys täyttyy rakkaudella ja oman Kristus – tietoisuutesi energialla.

Intohimon kadottaminen
Saatat tuntea menettäneesi intohimon täydellisesti. Voi olla, että sinulla on vähän tai ei yhtään halua tehdä mitään. Se on normaalia ja osa prosessia. Käytä tämä aika tehdäksesi ”ei mitään”. Älä taistele itsesi kanssa tässä asiassa, koska tämäkin on ohimenevää. Se muistuttaa tietokoneen uudelleen käynnistämistä. Sinun täytyy sulkea se vähäksi aikaa voidaksesi ladata uuden edistyneemmän ohjelman tai tässä tapauksessa Kristus – siemen energian.

Syvä kaipaus palata Kotiin
Tämä on ehkä kaikkein vaikein ja haastavin kaikista oireista. Saatat kokea syvää ja ylitsevuotavaa halua lähteä tältä planeetalta ja palata Kotiin. Tämä ei ole ”itsemurha tunne”. Se ei perustu suuttumukseen tai turhautumiseen. Et halua tehdä asiasta suurta numeroa tai aiheuttaa draamaa itsellesi tai muille. Sinussa on hiljainen osa, joka haluaa mennä kotiin. Perussyy tälle on hyvin yksinkertainen. Olet täyttänyt karmallisen syklisi. Sinä olet täyttänyt tälle elinajallesi solmimasi sopimuksen. Sinä olet valmis aloittamaan uuden elämän samaan aikaan, kun olet tässä fyysisessä kehossa. Tämän siirtymän aikana sinulla on sisäinen muistikuva siitä, millaista on olla toisella puolella.

Oletko valmis värväytymään toiselle kierrokselle Maan päällä? Oletko valmis vastaamaan uuteen energiaan siirtymisen haasteeseen? Kyllä voit tosiaan mennä Kotiin heti. Mutta olet tullut tänne asti ja olisi todella sääli niiden monien elettyjen elämien jälkeen, jos nyt lähdet ennen kuin elokuva on ehtinyt päättyä. Sitä paitsi Henki tarvitsee sinua täällä auttamassa muita siirtymässä uuteen energiaan. He tulevat tarvitsemaan ihmisopasta, sellaista kuin sinä, joka on matkannut vanhasta uuteen.

Polku, jota nyt astelet, antaa kokemuksia, jotka mahdollistavat sen, että sinusta tulee Uuden Jumalaisen Ihmisen opettaja. Niin yksinäinen ja pimeä kuin matkasi voi ajoittain ollakin, muista ettet koskaan ole yksin.

Voit opastaa jumalaista ihmistä olemaan se, kuka hänen on tarkoitus olla.

Kirjoittajasta

Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa.
Lue lisää milloin Rita on paikalla: Rita Forsberg-Kimura

Vastaa