SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Uuden ajan mysteerikoulu: Sieluun katsominen

Sielu on yksilön puhtain ilmaisu ja ei ole fyysisiin muotoihin ja emotionaalisiin tunteisiin sidottu. Sielu ei halua mitään muuta kuin olla kanssasi, jakaa ja kokea elämää kehossa, tuoda jälleen intohimon, joka on ollut suljettuna pitkän aikaa, tuoda sen tälle tasolle.

Yksinkertainen tapa katsoa toista syvälle hänen silmiinsä voi näyttää sinulle henkilön sisäisen kauneuden, jota et muuten näkisi. Kun haluat nähdä syvälle toisen ihmisen sydämeen ja mieleen, sitä kutsutaan sieluun katsomiseksi tai sieluun tuijottamiseksi, ja tällöin toinen sallii sinun nähdä hänen sieluunsa. On siis täysin mahdollista, että joku, joka näyttää kylmältä omaa lämpimän, antavan, hoivaavan sielun ja osoittautuu kauniiksi sieluksi. Sieluun katselu on tapa katsoa menneitä muotoja, kokoja, asenteita ja käytöstapoja, jotta näet pinnan alla olevan todellisen olemuksen. Se sallii sinun nähdä toisen todellisen olemuksen, loistavan, säteilevän olemuksen ja hänen sisäisen henkensä.

Miten katsot toista sieluun?

Sieluun katselun tai tuijottamisen voi tehdä seuraavin askelein:

  1. Istukaa kasvot vastakkain toisen henkilön kanssa.
  2. Asettakaa aikomukseksenne nähdä toisen sieluolemus.
  3. Katsokaa pehmeästi toisianne silmiin keskeytyksettä ilman että katsotte toiseen suuntaan. Näin sielu paljastaa itsensä. Älä koeta katsoa jotain erityistä tai jotain mitä toivot näkeväsi. Salli vain toisen sielun paljastaa itsensä sinulle.
  4. Anna katsomiselle aikaa 20 minuuttia. Jakakaa sitten kokemuksenne edelleen istuen kasvotusten. Ehkä olet nähnyt toverisi sisäisen luonteen yhtä selkeänä kuin kirkas päivä. Tai ehkä tunnet halua meditoida kokemustasi ennen kuin sinusta tuntuu mukavalta jakaa kokemasi. Kuuntele itseäsi ja luota itseesi. Sieluun katselu on hyvin kaunis ja jaettuna intiimi kokemus.

Niin vähästä voi jokaisen olemuksesta tai persoonallisuudesta saada kokemuksen. Ajatukset, pelot, halut, kaipuut ovat niitä, jotka tekevät meistä eheitä eivät ole kirjoitettuja kasvoihimme. Usein kaikkein yllättävin kokemus, jonka saat, on, että voitte osoittautua ulkoisesti hyvinkin erilaisiksi, mutta sisäisesti omaat monia samoja ominaisuuksia.

Oman sielun kauneus

Sitten on olemassa ainutlaatuinen kauneus, joka asuu sisälläsi ja on olemassa kaipuu paljastaa toiselle, joka todella haluaa nähdä sen, kuka olet. Sieluun katselu voi auttaa sinua kokemaan ihmiset elämässäsi sellaisena kuin he todella ovat, mentaalisten ja fyysisten rajoitusten tuolla puolella.

Voit kokeilla omaan sieluun katsomista yksin peilin edessä noudattaen yllä olevia ohjeita sieluun katsomisesta.

Minä näin itseni monessa eri muodossa, monissa elämissä, monissa eri kulttuureissa, toisissa ulottuvuuksissa aivan erilaisessa olomuodossa kuin ihmisen hahmossa. Huikea kokemus. Kokeile!

Kirjoittajasta

Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa.
Lue lisää milloin Rita on paikalla: Rita Forsberg-Kimura

Vastaa