SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Uuden ajan mysteerikoulu: Valon ja pimeyden alkemia

“Ole valossa” sanontaa kuulee usein ja mietin mitä sillä tarkoitetaan. Onko kyse pelosta? Pimeyttä pakenemista? Olemalla vain puolikas itseä? Pakenemista omasta itsestä?

Tiedätkö haasteista, joita kataarit (kristillinen uskonto Languedoc alueella Ranskassa keskiajalla) kokivat? He olivat vain valossa. Tiedät varmaan, mitä silloin tapahtuu henkisessä fysiikassa? He houkuttelivat pimeyttä. He houkuttelivat pimeyttä, koska pimeys ja valo ovat sama asia. Sinulla ei voi olla toista ilman toista.

Kataarit tunsivat monia muinaisia mysteerejä. He oivalsivat jumaluuden, mutta vain osaksi. He loivat epätasapainon itsessään, koska kielsivät ihmisosan itsessään, kielsivät ihmiskokemuksen.

He tiesivät sielun kehityksestä, mutta jälleensyntymä oli heistä huono juttu, sitä pidettiin rangaistuksena. Kaikki tuo oli fyysisen todellisuuden kieltämistä. Kielsivät tämän kauniin asian seksin, oman kehon rakastamisen. Kielsivät tämän siunauksen olla maassa. Näin he loivat oman helvettinsä.

Pimeys on suurta tietämättömyyttä

Se on vain energiaa, sinun omaa energiaasi, jonka koet pimeytenä. Loit sen alun alkaen peiliksi nähdäksesi pimeyden ja nyt on aika tuoda valo ja pimeys yhteen.

En ihmettele enää, miksi niin moni ihminen kysyy minulta, kuinka suojaudun, kun teen työstäni? Olen aina miettinyt sitä, miltä minun pitää suojautua, omalta energialtani?

Pimeys ei ole sitä, mitä luulet sen olevan, eikä valokaan ole sitä, mitä luulet sen olevan. Hyvä ja paha, oikein ja väärin … valo ja pimeys ovat kaikki illuusiota, kaksinaisuutta, jonka kautta oivalsit monia asioita.

Pimeys on oma jumaluutesi, jolle annoit kaikki ne asiat itsessäsi, joista et pidä itsessäsi: syyllisyyden tunne, häpeän tunne, haavoittuvaisuuden tunne, loukkaantuneena olemisen tunne … ja jumaluutesi pitää kaikki nuo itsessään, koska rakastaa sinua niin paljon.

Valon ja pimeyden tanssi

Oletko valmis katsomaan jokaista osaa itsestäsi, ei vain valoa vaan myös pimeää puolta sinussa? Valo on ihana, mutta se ei ole täydellinen ilman pimeyttä.

Kirkkojen suurimpia erehdyksiä on keskittyminen vain valoon, ilman kokonaisuuden näkemistä. Seremonioihin ja opetuksiin ei ole sisällytetty pimeyttä. Pimeydessä ei ole pahuutta. Pahuus on ihmisen aikaansaamaa vallanhalullaan, halulla alistaa toisia, tunkeutua toisen maahan, varastaa toiselta energiaa – nuo ovat pahuutta.

Jumalan sanotaan olevan vain valoa. Kuinka voi olla niin, koska myös pimeyttä on olemassa? Luotiin peli Jumalasta taivaassa ja Paholainen helvetissä. Ihmisen matka maassa on heikkojen ja säälittävien olentojen matka?

Ihan oikeasti?

Luonnossa valo ja pimeys tanssivat sovussa keskenään eikä kumpikaan pelkää toisiaan. Sama tanssi tapahtuu myös sinun elämässäsi. On aika päästää irti ikivanhasta pimeyden käsitteestä ja avautua kokonaan uudelle näkökulmalle.

Kirjoittajasta

Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa.
Lue lisää milloin Rita on paikalla: Rita Forsberg-Kimura

Vastaa