SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Uuden ajan mysteerikoulu: Anna energian palvella sinua – se on luotu sitä varten!

Energia luotiin palvelemaan sinua ja kommunikoimaan kanssasi. Se haluaa tulla komennetuksi. Kun energiat ovat komentamattomassa tilassa, niillä on taipumus joko olla vaikuttamatta elämääsi tai tehdä siitä kaoottisen. Millä tavalla muutamme tämän tilan niin että valjastat energian palvelemaan sinua?

Energia rakastaa olla palvelemassa sinua. Se tapahtuu toisten ihmisten kautta, Gaian kautta, jopa ilma, jota hengität, on valjastettu sinua palvelemaan.

Energia haluaa liikkua, tanssia… energia haluaa jonkun liikuttamaan sitä, leikkimään sillä.

Uusi ja vanha energia

Ehkä sinussa nousee esiin vanhoja uskomuksia ja on aika päästää  niistä irti, eikä uskoa niihin kuin ne olisivat ainoita oikeita totuuksia.  Ei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa totuutta vaan lukematon määrä  totuuksia.

Uusi energia ei toimi samoin kuin vanha. Juuri nyt saatat tuntea  energian, joka tuntuu erilaiselta ja sitä on vaikea määritellä. Osa  sinusta työntää sitä pois ja osa siitä yhdistyy sinuun. Tämä on uutta  energiaa ja sen kanssa työskentelemme nyt.

Energia on avoin kaikille

Sinä olet sielullinen olento, tietoisuusolento, joka on energian  ympäröimä. Jokaisella on samat mahdollisuudet energiaan, ihan kuten jokaisella on mahdollisuus auringonpaisteen kokemiseen.

Jokainen ihminen on syntynyt samanarvoisena, vaikka saatat  ajatella, että joku on syntynyt varakkaana ja suurempien mahdollisuuksien kanssa. Näin ei kuitenkaan ole vaan kaikilla on sama määrä energiaa käytössään koko ajan. Toinen näyttelee varakkaana oloa ja toinen köyhänä oloa. Ei ole kyse  siitä, että toisella on enemmän kuin toisella, vaan kyse on heidän  tietoisuutensa tasosta.

Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus muuttaa rooliaan ihan milloin tahansa; muuttaa sitä, kuinka energian kanssa työskentelee.

Mieti, miten itse käsittelet ja ymmärrät energiaa ja sen vaikutusta elämääsi. Tänä päivänä ihmiset antavat hypnotisoida itsensä median suoltamilla ajatuksilla ja hyväksyvät massatietoisuuden ohjelmointeja enemmän ja enemmän.

Tätä ohjelmointia voi kutsua nimellä: “Kaikille muille, mutta ei minulle.” Entö jos muuttaisit nimeksi: “Ei enää vanhaa ohjelmointia. Minä Olen, joka Minä Olen. Ulkopäin annettu ohjelmointi ei ole enää minun tietoisuuttani – nyt riittää!”

Ensi viikolla pohdin mysteerikoulussa uuden ja vanhan energian ominaisuuksia, ja miten annamme uuden energian virrata elämäämme.

Kirjoittajasta

Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa.
Lue lisää milloin Rita on paikalla: Rita Forsberg-Kimura

Vastaa