SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Uuden ajan mysteerikoulu: Savinaamio peittää sielun valon

Vuonna 1957 ryhmä buddhalaisia munkkeja olivat siirtämässä viiden tonnin painoista Buddhan savipatsasta satoja vuosia hylättynä olleesta temppelistä. Siirron aikana patsasta pitelevät narut katkesivat ja patsas kaatui maahan. Valtava kauhu levisi munkkien keskuudessa mutta se kääntyi yllätykseksi, kun eräs munkki huomasi jotain kiiltävää savenpalasten alla. Haettuaan luudan munkki alkoi lakaista saven palasia pois tieltä (tämä vaati rohkeutta) ja paljasti ehjän Kultaisen Buddhan saven alta.

Tarina johtaa satojen vuosien taakse aikaan, jolloin burmalainen armeija lähestyi Thaimaata. Tuon ajan munkit tiesivät, että täyttä kultaa oleva patsas varastettaisiin, ja niin he peitättivät patsaan savella, jotta se ei herättäisi valloittajien huomiota. Suunnitelma toimi. Ainoa ongelma oli, että armeija surmasi munkit eikä salaisuus enää siirtynyt eteenpäin. Kultainen patsas säilyi savimaskin alla, kunnes sen oli aika paljastua.

Meillä jokaisella on maski

Tarina pyhästä Kultaisesta Buddhasta on loistava analogia siihen, miksi ihminen saattaa valita ”maskin”, jonka taakse piiloutua. Meillä jokaisella on sisäinen ohjaus systeemi (CPS) joka antaa sinulle tunteen siitä mikä on ”oikea” Sinulle.

Henkilö, jonka uskot pitävän sinut turvassa ei ole aito itsesi, sen sijaan siitä tulee sinun savesi. Sinun suojasi. Sinun haarniskasi. Ja siitä tulee hyvin raskas kantaa ympäriinsä, minne tahansa menetkin. Hyvä uutinen on kuitenkin se, ettei sitä voi koskaan varastaa. Sen voi haudata – ehkä niin syvälle, että ajattelet, ettei se ole siellä – mutta sitä ei voi varastaa.

Miksei maailma rakasta minua? Miksi en voinut loistaa kirkkaammin? Miksi en ollut turvassa?

Istu nyt hiljaa ja hengitä muutamia kertoja oikein syvään ja ajattele aikaa, kun olit lapsi, kun olit kultaa ja sinä tiesit sen! Mutta asioita tapahtui … Ehkä ihmiset elämässäsi eivät oivaltaneet kuinka loistava, kuinka ihmeellinen, kuinka lahjakas, kuinka uskomaton olit ja kun olit nuori aikuinen, päätit jotakin eloonjäämiseen liittyvää: peitän kykyni, unelmani, tarpeeni ja toiveeni. Peitän mahdollisuuteni. Peitän hyvän onneni. Peitän kultani. Työnnän sen pois, kunnes minun on turvallista loistaa valoani kirkkaasti …ja olla turvassa odotellessani.

Kun olit pieni, tuo sisäinen ohjaus systeemisi (henkilökohtainen CPS) oli koskematon, tahraamaton toimien hyvin. Sinä luotit itseesi! Ajattelit itseäsi! Uskoit itseesi! Sinulla oli aivan oma ymmärryksesi, omat mielipiteesi! Sinä tiesit tarkoin, mitä halusit ja mistä pidit! Sinä olit voimaantunut! Sinä olit onnellinen! Tiesit koska olit nälkäinen, täynnä, väsynyt ja tyytyväinen! Et koskaan epäillyt itseäsi! Mieleesi ei tullut edes, että et pitäisi itsestäsi!

Kasvaessasi sinulle opetettiin, älä luota tunteisiisi. Ehkä sinulle kerrottiin sellaisia asioita kuin ”pikkutytöt ovat sokeria ja kanelia ja kaikkea söpöä ja pikku pojat ovat sammakoita ja etanoita ja koiran häntiä.” Ehkä sinua kehotettiin pyyhkimään hymy pois kasvoiltasi, kunnioittamaan auktoriteetteja, tai että lasta ei ole tarkoitus nähdä eikä kuulla. Sinua kehotettiin syömään kaikki ruoka lautaseltasi (koska on nälkää näkeviä ihmisiä maailmassa) tai että alkaisit näyttää pullukalta?

Ehkä sinua käskettiin lopettamaan itku ja laittamaan hymy takaisin kasvoillesi ja jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, älä puhu ollenkaan? Ehkä sisaruksesi olivat myös ilkeitä, hyväksikäyttäviä tai laiminlöivät sinua? Ehkä sinulla oli opettajia, isovanhempia, tätejä, setiä, jopa naapurin lapsia, jotka kiusasivat sinua?

Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle noista asioista. Listaa, joita voimattomat ihmiset sulloivat ”omia asioitaan” sinuun. Loppujen lopuksi sinua opetettiin vastustamaan omia tunteitasi, ei tuomitsemaan kirjaa kannen perusteella, joka oikeasti tarkoittaa, älä luota intuitioosi, ei saa keinuttaa venettä.

Oletko valmis palaamaan takaisin Aitoon Itseesi, kuuntelemaan omia tunteitasi, toiveitasi, halujasi ja tarpeitasi? Oletko valmis oivaltamaan lahjan kaiken tuon ”roskan, jätteen” alta? Eheyttämän haavat ja puhdistaan menneisyyden vanhoja esteitä?

 

Kirjoittajasta

Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa.
Lue lisää milloin Rita on paikalla: Rita Forsberg-Kimura

Vastaa