SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Valokielihoidolla eroon sukupolvien välisistä traumoista

Oletko kuullut valokielestä? Olen itse törmännyt termiin puuhaillessani rajatiedon ja energiahoitojen parissa mutten ole henkilökohtaisesti sitä kokenut ennen kuin haastatellessani taidemaalari ja selvänäkijä Susanna Maria Kivistöä. Hän teki haastattelun lopuksi minulle valokielihoidon, joka oli yksi elämäni huikeimmista hoitokokemuksista! Mutta ennen kuin mennään mullistavaan kokemukseeni, niin kurkistetaan muutamaan faktaan valokielestä.

Mitä on valokieli ja mistä se tulee??

Valokieli on kieltä, jota kanavoija ei henkilökohtaisesti tunne. Meille kuulijoille se saattaa kuulostaa siansaksalta mutta silti jotenkin tutulta. Jotkut kutsuvat valokieltä kielillä puhumiseksi tai tähtikieleksi; toiset taas enkelikieleksi tai shamaanikieleksi. Termi on tuttu useimmissa kulttuureissa ja siihen viitataan muinaisissa teksteissä, myös Raamatussa.

Kielen tarkkaa lähdettä ei tiedetä mutta arvellaan että valokieli kanavoituu toisesta ulottuvuudesta. Joidenkin mielestä se tulee avaruusolioilta toiselta galaksilta, toiset taas uskovat enkeleiden tai muiden henkiolentojen puhuvan sitä kauttamme. On myös ehdotettu, että kieli olisi muinaista, maanpäällä puhuttua kieltä tai tulevaisuuden kieltä, joka ei ole vielä kehittynyt.

Ja ihmiset eivät ole ainoita valokielen käyttäjiä, sillä myös jotkut eläimet, kuten delfiinit ja valaat, viestivät myös valokielellä!

Kanavoija saattaa puhua tai laulaa, käyttää automaattikirjoitusta tai ilmaista kieltä symboleina. Kanavoidessaan hän ottaa yhteyden valtavaan, näkymättömään tietokenttään. Sieltä tuleva tieto ei aina ole sanallista vaan ilmenee joskus vain tietoisuutena.

Kuuluisa valokielen taitaja ja opettaja, Jamye Price, puhuu sydämen kielestä, joka on jumalallisen viestinnän luonnollinen muoto.

Valokielihoito puhdisti sukupolvien välisen trauman

Susanna Maria Kivistö

Sydämestä tuntui myös Susanna Marian valokielihoito tulevan. Hän käytti aluksi selvänäköään skannatakseen kehostani ja aurastani tulevat viestit. Hän pongasi lantiollani kohdan, johon esiäideiltä peritty suru ja trauma oli pakkautunut. Tämän jälkeen hän alkoi laulaa kielellä, joka muistutti hebreaa ja surumielisellä sävelellä, joka myös vei minut Tuhannen ja yhden yön tarinoihin.

Mieleeni nousi muistikuvia jostain hyvin vanhasta, jossa en kuitenkaan itse ollut mukana. Tunsin, miten selkärankaani pitkin alkoivat kulkea väreet kuin minua olisi kutiteltu kymmenillä höyhenillä ja kehoni alkoi täristä. Samalla koin kuin jättimäiset kädet olisivat irrottaneet lantioltani ison möhkäleen ja aloin itkeä, kun kehostani vapautui esiäitieni kyyneleitä ja omaa, vuosikymmeniä patoutunutta angstia.

Susanna Maria kertoi näkevänsä ihmisen energiat heidän valokehossaan. Valokieltä laulamalla ja käsiliikkeillä hän siivoaa asiat, joita asiakas ei enää tarvitse tai järjestää sekaisin olevat takaisin omille paikoilleen. Jotkut saavat mahtavia oivalluksia menneestä, toiset saavat siitä virkistävän energiahoidon.

Itselleni jäi hoidosta puhdistunut ja kevyt olo kuin olisin saanut pois harteiltani ison taakan. Sukupolvien välisen trauman lisäksi hän puhdisti pari muuta henkilökohtaista asiaa valokehostani. Näin vielä viikkoja jälkeenpäin puhdistukseen liittyviä, symbolisia unia, jotka ovat auttaneet minua käsittelemään menneisyyden traumoja.

Hoito kuulemma  jatkuu sisäisesti vielä useamman kuukauden ennen kuin traumat ovat täysin puhdistuneet. Sitä odotellessa taidan itsekin alkaa opetella valokieltä. Siihen, kun on meillä kaikilla pääsy, kunhan nostamme omaa värähtelytasoamme!

P.S. Mikäli haluat kokea itse Susanna Marian vaikuttavan valokielihoidon, tavoitat hänet täältä.

Kirjoittajasta

Taina on joogaopettaja, Reiki Master ja kuudesaisti.netin toimitussihteeri, jolle henkinen kehitys, hyvinvointi ja uuden ajan energioiden tutkiminen ovat sydäntä lähellä.
Lue lisää milloin Taina on paikalla: Taina Mansikkamäki

Vastaa