SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.

Enkelien ohjauksessa selvänäkijäksi

Aila Broströmin ura teki ison mutkan hänen hypättyään vakuutus- ja pankkialan rautaisesta ammattilaisesta täysipäiväiseksi selvänäkijäksi parisen vuotta sitten. Nyt hän tekee menestyksekkäästi omalla toiminimellään selvänäkö- ja astrologiatulkintoja sekä opastaa kanssakulkijoitaan Kuudes Aisti Auttajat -puhelinpalvelussa.

Meillä kaikilla on intuitiivinen kyky ymmärtää toisiamme ja tilanteita ilman että usein tiedostamme sitä. Saatamme esimerkiksi asiakaspalvelussa työskennellessämme tietää heti, miten jonkun ihmisen kanssa on parhaiten edettävä tai minkälainen juuri tapaamamme Tinder-seuralainen on miehiään.  Emme kuitenkaan lue tätä selvänäköisyyden piikkiin vaan ajattelemme että olemme vain hyviä lukemaan ihmisiä. Näin kävi myös selvänäkijä Aila Broströmille, joka hyödynsi herkkyyttään myyntityössä, kunnes sydän ohjasi toiseen suuntaan.

”Olen ollut herkkä aistimaan jo nuoresta lähtien enkä pitänyt sitä mitenkään ihmeellisenä että osasin lukea ihmisiä ja tilanteita pintaa syvemmältä. Meni kuitenkin pidemmän aikaa ennen kuin aloin varsianisesti tiedostaa kykyjen olevan selvänäköisyyttä.  Kävin viitisen vuotta sitten Enkelivaloselvänäkijäkoulutuksen, joka todella aukaisi kykyni nähdä.”,  Aila kertoo.

Enkelit ohjaavat

Enkelit ja henkinen tiimi ovat aina olleet läheisiä Ailalle. Ne tukevat ja auttavat arikipäivässä ja ovat mukana kanavoimassa viestejä. Aila käyttää yleensä kortteja tulkinnoissaan mutta usein viestit henkitiimiltä tulevat kuvina tai tuntemuksiana kehossa. ”Minulla on syvä yhteys henkitiimiimini, jonka kanssa teen harjoituksia päivittäin. Näen heidät tietoisuudessani mutta joskus kotona enkelit ilmestyvät ympärilleni myös valoina tai väreinä. Tällöin saatamme jopa tanssia yhdessä”, Aila naurahtaen selittää.

”Tieto tulee heiltä lävitseni ja välitän asiakkaalle sen mikä hänen on tärkeä kuulla juuri sillä hetkellä. Mietimme sitten yhdessä, miten parhaiten asiakas voisi hyödyntää tätä tietoa elämässään. Tärkeää on kuitenkin että ihminen tekee asialle jotain. Ei riitä että otamme tiedon vastaan ja sitten vain odotamme että universumi hoitaa asian kuntoon.”, hän painottaa.

Aila välittää puhelun aikana myös voimaannuttavaa energiaa, mikäli asiakas tai tilanne sitä tarvitsee. Energiat ovat hänen mukaansa huikeat jokaisessa tapaamisessa, eikä energiat kulje vain yhteen suuntaan vaan myös Aila itse saa jokaisesta kohtaamisesta jotain.

Astrologiasta avain elämäntehtävään

Aila Broström

Uusin polku Aila henkisellä tiellä on ollut Maya-astrologian opiskelu Päivi Kaskimäen johdolla. Maya-astrologia poikkeaa monella tavoin länsimaisesta tai vedisestä astrologiasta merkeillään,  soinnuillaan, vuosi- ja syntymäenergioillaan. ” Maya-tulkinnassa avaan asiakkaalle uusia näkökulmia omista ulottuvuuksista ja tulkinta auttaa häntä selventämään elämäänsä ja varsinaista elämäntehtävää.

Aila toteaa omaksi elämäntehtäväkseen ihmisten auttamisen; opastamisen kohti valoa, kun elämä on synkkää, ja löytämään voimavaroja itsestään, kun mikään ei tunnu onnistuvan.  ”Haluan auttaa ihmisiä löytämään oman totuutensa. Avamaan lukkoja, jotka ovat syvään kahlittu. En itse koe olevani suuri guru, joka tietää ja ymmärtää kaiken, vaan toimin valonäyttäjänä kohti jokaisen omaa sisäista viisautta. Emme voi vaikuttaa maailmanpoliittiseen tilanteeseen mutta voimme vaikuttaa siihen, mitä itse ajattelemme ja tunnemme. Autan ihmisiä selventämään omia ajatuksiasi sekä löytämään parhaimman suunnan elämälle juuri sillä hetkellä. ”

Onko sinulla kysymyksiä henkisestä polustasi? Tarvitsisitko selvennystä elämän pattitilanteeseen? Kiinnostaisiko sinua selvittää oma elämäntehtäväsi ja Maya-merkkisi tuomat vahvuudet? Aila vastaa mielellään kysymyksiisi joka puhelimitse tai kirjallisten tulkintojen avulla.

Soita Ailalle

Kirjoittajasta

Taina on joogaopettaja, Reiki Master ja kuudesaisti.netin toimitussihteeri, jolle henkinen kehitys, hyvinvointi ja uuden ajan energioiden tutkiminen ovat sydäntä lähellä.
Lue lisää milloin Taina on paikalla: Taina Mansikkamäki

Vastaa