SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.

Uuden ajan mysteerikoulu: EGO – uusi ystäväsi

Ego on oikeasti hyvin kaunis asia. Se on hyvin hauras, helposti särkyvä. Jos sitä koskettaa, se hajoaa. Ego on illuusio, eikä se ole oikeasti sinä, mutta sinä samaistut egoon. Freud teki egosta pahan asian, hauraan, ilkeän, rikollisen egon. “Kokemukseni, joka perustuu tunteikkaisiin tarinoihini nähtynä toisten kautta.” Tätä on ego. Kaikki tarinat ovat pelkää tunnetta. Jokainen päätös perustuu tunteeseen. Oikeutat asioita ja kutsut sitä logiikaksi.

Miksi on paha ja huono asia ajatella itseään? Mistä tuo ajatus olla itsekäs tulee? Ego ei perustu omiin havaintoihisi itsestäsi vaan siihen, mitä muut ajattelevat sinusta. Ego on hauras, koska se on havaintoja siitä, miten ihmiset hahmottavat sinut. Kerrot saman vitsin, jonka toinen on kertonut ja hänen vitsilleen kaikki nauroivat, mutta toiset eivät nauraneet vitsille, kun sinä kerroit sen. Tämä mennee suoraan egoon ja viesti sieltä on – en ole hauska, en osaa kertoa vitsejä ja en koskaan enää kerro niitä.

Ego – Minä menen

Ego ei ole ystävä Freudin vuoksi ja sinun vuoksesi. Olet juossut sitä pakoon, koettanut piilotella, piiloutua, työstää, kiillottaa, vahvistaa, tuhota, räjäyttää, kuolettaa egon, kuten joissakin henkisissä ohjekirjoissa mainitaan.

Ego-sana tulee latinasta “minä menen.” Minä menen eteenpäin. Minä koen. Minä laajenen. Tämä on itsetietoisuutta, mutta ei toisten silmin nähtynä, sen mukaan miten he reagoivat sinuun – “nähtynä toisten kautta” – koska sillä ei ole merkitystä, mitä muut sinusta ajattelevat tai miten he kokevat sinut.

Wego – me menemme

Tuo sisään viisaat tarinasi; kokemukset, jotka perustuvat viisaisiin tarinoihisi. Uusi ystäväsi on silloin “sinä” ego. Ego on ihmisen kokemuksia. Minä olen, joka Minä olen, mutta nyt viisauden kera. Toinen ystäväsi on oma mestaruutesi, joka on viisautta. Siitä voi käyttää sanaa WEGO = me menemme – mestari ja ihminen yhdessä.

Ego on hyvin yksinäinen. Kenelle ego puhuu? Sinulle ja sinä hakkaat sitä. Egolla ei ole ystäviä. Wego on sinun identiteettisi, viisas tarina. Kaikessa on kysymys kokemuksista. Kolmas ystäväsi on energia. Ei ole tilaa vanhalle toiminnalle, kärsimiselle, energian orjana olemiselle. Nämä eivät enää toimi tässä uudessa energiassa, joka laajenee joka suuntaan. Tiedosta, että et ole ajatuksesi – ne eivät ole sinä. Samaistut niihin. Vanha ego tuomitsee, arvostelee, kritisoi. Ajatuksistasi vain 2-3 % on omiasi, muut tulevat ulkopuoleltasi.

Voisiko nyt olla uusien ystäviesi, sinä-egon, viisauden ja uuden energian, sallimisen aika? Lisää väriä elämääsi ja kaunistele sitä. Kokemukset ovat isoja, lihavia tarinoita. Salli aito itsesi ja ole läsnä.

Loista omaa valoasi, tietoisuuttasi, tiedostamistasi olemalla läsnä kaikessa, mitä teet ja olet!

Kirjoittajasta

Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa.
Lue lisää milloin Rita on paikalla: Rita Forsberg-Kimura

Vastaa