SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.

Uuden ajan mysteerikoulu: Miten katkaisemme siteemme vanhemmilta perittyihin pelkoihin?

Maahan syntyessään moni kantaa mukanaan vanhempiensa pelkoja, kuin ne olisi oikeutetusti ojennettu hänelle ja niiden kanssa olisi tarkoitus elää. Jos jäljität pelkojesi lähdettä, saatat huomata etteivät ne pohjaudu omiin kokemuksiisi vaan ehkä toinen tai molemmat vanhemmista on ojentanut ne sinulle.

Isälläsi tai äidilläsi saattoi olla esimerkiksi rahan puutteen pelkoa, joka pohjautui hänen omiin kokemuksiinsa elämässä. Jos hän ei pystynyt ratkaisemaan tätä pelkoa ennen kuin sinä tulit maailmaan, on mahdollista, että perit tuon pelon. Vaikka sinulla ei olisi kokemusta rahan puutteesta ja puutteen pelolle ei ole mitään järkevää selitystä, se voi estää sinua toimimasta niin kuin haluaisit.

Tämä oli vanhempiesi tapa suojella sinua. Ehkä nyt olisi aika päästää irti pelosta symbolisesti. Et voi ratkaista toisten pelkoja heidän puolestaan, mutta voit päättää antaa sen mennä omasta elämästäsi.

Miten katkaisemme pelon siteen?

Kutsu vanhempasi istumaan kanssasi ja sydämen ja rakkauden tilassa ilmaise aikomuksesi siirtää pois pelko omasta energiastasi ja kerro, ettet enää kanna heidän pelkojaan.

Mikäli vanhempasi ovat jo kuolleet, voit tehdä tämän symbolisesti. Tämän voi hoitaa myös symbolisesti, mikäli sinun on hankala keskustella elävien vanhempiesi kanssa tällä tavoin.

Saatat yllättyä siitä, mitä tapahtuu! Ehkä he onnittelevat sinua ja ovat kiitollisia ja ylpeitä sinusta, koska löysit ratkaisun.

Kun katkaiset menneisyyden pelon siteet, omien lastesi siteet noihin pelkoihin vähenee. Mitä enemmän työskentelet sisäisen itsesi kanssa, pystyt olemaan omille lapsillesi vanhempi, joka ei anna lapsilleen samaa perintöä.

Koskaan ei ole liian myöhäistä!

Kirjoittajasta

Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa.
Lue lisää milloin Rita on paikalla: Rita Forsberg-Kimura

Vastaa