SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.

Kohti tyyneyden satamaa. Miten saavutan mielen tasapainon?

Omia odotuksia ei ole aina helppoa kohdata. Saatat aloittaa aamusi tyyneyden kehdossa joogaten, meditoiden ja kuunnellen rauhoittavaa musiikkia. Astuessasi ulkomaailmaan, huomaat pian että tyyneytesi katoaa kuin tuhka tuuleen. Syynä voi olla vaikka liian hidas liikenne, stressaava tilanne työssä tai kotona tai hormonaalinen epätasapaino. Tunnet syllisyyttä ja ehkä myös vihaa itseäsi kohtaan siksi, ettet pysty kontrolloimaan itseäsi kaikesta harjoittelusta huolimatta.

Ole kuitenkin kärsivällinen itseäsi kohtaan. Kun tiedostat, että teet parhaasi, se auttaa sinua paljon enemmän kuin täydellisyyteen pyrkiminen. Voit tuntea vihaa ilman, että olet epäonnistunut. On hyvä olla tietoinen siitä, mitä koet ja tunnet; ja ymmärtää että emootiot ovat väliaikaisia.

Hyväksy, että hankalia tilanteita nousee aikaajoin. Kohtaa ne ohikulkevina tapahtumina, osina sinusta. Hyväksyminen ja huomion kiinnittäminen omiin reaktioihisi ohjaavat sinut helpommin palaamaan omaan keskukseesi.

Kokemuksesi eivät ole samanlaisia kuin muilla ja oma käytöksesi muovaa noita kokemuksia. Voit päättää itse, miten reagoit kokemuksiisi. Ehkä et vielä pysty tekemään asialle mitään mutta vähitellen, salliessasi negatiivisten ajatusten tulla mieleesi, tunnistat ne ja täten voit myös antaa niiden mennä.

Tietäessäsi tehneesi parhaasi oman itsesi ja tuntemuksiesi ymmärtämisessä, saavutat tyyneyden.

Kirjoittajasta

Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa.
Lue lisää milloin Rita on paikalla: Rita Forsberg-Kimura

Vastaa