SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.

Intuitiiviset kanavat: miten voit kehitää niitä?

Intuitiivisia kanavia kutsutaan nimillä selvänäköisyys, selväkuuloisuus, selväaistisuus, selvätunteminen ja selvätietäminen, joka vastaa kuudennen aistin näkemistä, kuulemista, tuntemista ja tietämistä tässä järjestyksessä.

Mihin kiinnität huomiota, kun tapaat uuden ihmisen? Onko se hänen ulkonäkönsä tai hänen äänensä? Aistitko hänen tunteitaan tai vain tiedät asioita hänestä?

Se mihin huomiosi kiinnittyy, kertoo jotain intuitiivisesta tavastasi aistia asioita. Kun luet tätä kirjoitusta, ole avoin mille näistä huomaat olevasi taipuvainen, koska todennäköisesti olet herkistynyt yhdelle tai useammalla näitä aisteista. Ole myös avoin mahdollisuuksille ja tilaisuuksille kehittää ja työskennellä kaikkien näiden aistimistapojen kanssa. Älä keskity vain yhteen tapaan, joka tuntuu sinusta olevan sinun vahvin puolesi.

Avoimuus ja nöyryys ovat tärkeitä asioita omassa kasvussa ja pitää oven auki mahdollisuuksille, joita et ehkä vielä tiedosta. Olipa intuitiosi äskettäin kehittynyt tai aktiivinen jollain tavalla, sitä voi tietoisesti kehittää harjoituksin herättämään yliluonnollinen itsesi, joka on oikeastaan luonnollinen osa sinua.

Tietoisin harjoituksin pystyy avaamaan lukitut mystiset lähteet ja luomaan polkua henkiselle itsellesi. Intuitiosi voi paljastaa, mistä tietoinen mieli on tietämätön, tai mitä ego vastustaa ja haluaa pitää sinut tietämättömänä asiasta.

Ego häiritsee sinua ja estää sinua vastaanottamasta rakkautta ja viisautta sielultasi. Ee tietää, että jos seuraat rakkautta ja vastaanotat viisauttasi, vapaudut peloista ja kaikenlaisista agendoista ja uskomuksista kuten myytistä, että olet erossa Hengestä, itsesi syyttelystä, itsesi arvostelusta ja tuomitsemisesta, liiallisesta kontrollista ja arvottomuuden tunteestasi. Ego pelkää, että siitä tulee tarpeeton.

Intuitio ei oikeastaan ole sitä, mitä yleensä luullaan ja kyse ei ole siitä onko sinulla intuitiota vaan kyvystäsi astua ja luottaa siihen.

Kirjoittajasta

Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa.
Lue lisää milloin Rita on paikalla: Rita Forsberg-Kimura

Vastaa