SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.

Hiljaisuus sisälläsi

Pieni ajatus hiljaisuudesta:

Seuratessasi omaa tähteäsi ja olessasi usein omassa sisäisessä maailmassasi, alat nauttia olemisesta sielun hiljaisuudessa, jossa rauha on olemassa ymmärryksen tuolla puolella. Sielun hiljaisuudella tarkoitan olemista hiljaisuuden tilassa. Tämä on sinun pyhä tilasi, jossa voit muistaa kaiken, mitä tiedät että tiedät; jokaisen kokemuksen, ja yhdistyä todelliseen itseesi – vapaaseen ja viattomaan.

Sisäinen maailma kutsuu sinua ja kun sielun yhteys on tapahtunut, mikään ei saa sinua palaamaan takaisin entiseen rajoittuneeseen tilaan. Kaikesta on tullut selkeää ja kaikki on muuttunut. Ilosta ja kiitollisuudesta tulee jokapäiväinen laulusi ja et voi lopettaa hymyilemistä, kun todella näet kaiken kauneuden ympärilläsi, ihmissuhteissa, jokapäiväisessä elämässä näet tapahtumat eri näkökulmasta.

Tunnet Elämän ja energisyyden virtaavan lävitsesi ja tuntuu niin hyvältä olla olemassa jokaisena hetkenä!

Kirjoittajasta

Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa.
Lue lisää milloin Rita on paikalla: Rita Forsberg-Kimura

Vastaa