SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.

Seitsemän asiaa, joiden avulla voit löytää UNELMATYÖSI

Miten löytää työ, joka antaa sinulle sekä henkistä että fyysistä pääomaa? Työ, joka on linjassa sielusi kutsumuksen ja tarkoituksen kanssa? Tässä seitsemän vinkkiä, jotka viitoittavat tietäsi kohti unelmatyötäsi.

  1. Mukaansa tempaava työ: Kun työ on kiinnostavaa, ajatuksesi keskittyvät siihen ja pääset ”virtaukseen”, joka auttaa sinua luomaan sinulle tärkeää asiaa.
  2. Vapaus päättä omasta työstä: Tieteellisesti on todistettu, että kun ihmisellä on vapaus päättä työstään ja siihen käytettävästi ajasta, hän on tehokkaampi ja luovempi. Etätyöskentely on auttanut monia huomaamaan, että he itse asiassa jo tekevätkin unelmatyötänsä, kun toimiston välillä rankkakin ilmapiiri ei vie kaikkea energiaa eikä pomo ole niskassa hengittämässä. Tai ehkä yrittäjyys kutsuu sinua?
  3. Työ, joka auttaa muita ihmisiä: Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tärkeä osa ihmisien hyvinvointia ja tyytyväistä elämää, on muiden auttaminen. Se myös auttaa sinua tuntemaan todellisen merkityksen ja tarkoituksen elämässäsi.
  4. Työ, jossa olet luonnollisesti hyvä tai voit kehittyä hyväksi: Kun teet työtä, jossa olet hyviä, olet ylpeä itsestäsi ja kyvyistäsi. Se ei tarkoita, että sinun pitäisi tehdä vain työtä, jossa olet jo hyvä – mutta olisi tärkeää työsi antaa sinulle mahdollisuuden loistaa.
  5. Työskentele sinua tukevien ihmisten kanssa: Asiakkaat, työkaverit, mentorit tai ihmiset, joiden kanssa vietät aikaasi, vaikuttavat onnellisuuden tunteisiisi. Me kaikki haluamme ympärillemme ystävällisiä ihmisiä, mutta on myös yhtä tärkeää haalia ympärille ihmisiä, jotka haastavat meidät rakentavasti kehittyäksemme.
  6. Työ, jossa ei ole suuria negatiivisa puolia: Ollaanpa rehellisiä – joka työssä on jotain negatiivista. Emme pääse sitä pakoon mutta voimme vaikuttaa siihen, miten suhtaudumme pienempiin negatiivisiin asioihin ja miten toimimme niiden kanssa. Saatat ehkä joutua joka päivä kulkemaan työmatkan ruuhkassa, joka rasittaa, väsyttää ja voi ärsyttääkin sinua. Tähän voisi auttaa se, että lähdet töihin vähän aikaisemmin välttääksesi ruuhkan.
  7. Työ, joka sopii muuhun elämääsi: Kun työ soljahtaa helposti muuhun elämään, niin töitäkin on mielekkäämpää tehdä. Se voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että pystyt hakemaan lapsesi koulusta tai suunnittelemaan päiväsi rutiinit sinulle sopivaksi. Eräässä työtutkimuksessa moni mainitsi mielekkään työn tärkeänä osana sen, ettei työn aina tarvitse olla kokopäiväistä keikkaa, vaan se voi olla toisinaan ”sivuhulinaa”. Tästä on kuuluisa esimerkki Albert Einstein, jonka tuotteliain aika osui vuoteen 1905, kun hän työskenteli vielä virkailijana patenttitoimistossa.

On myös osoitettu, ettei alhainen stressi merkitse onnellisuutta, vaan sen voi rinnastaa tylsyyteen. Salaisuus on löytää itsellesi parhaiten sopiva työ, jossa sinut haastetaan kykyjesi mukaan.

Kirjoittajasta

Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa.
Lue lisää milloin Rita on paikalla: Rita Forsberg-Kimura

Vastaa