SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.

Oletko sinä ihmisenkeli?

Meille kaikille tulee vastaan tärkeitä hetkiä, jolloin elämään astuu henkilö sanoen tai tehden juuri siihen tilanteeseen sopivan asian. Heidän sanansa tai tekonsa voivat auttaa meitä näkemään itsemme selkeämmin, muistuttaa meitä siitä, että kaikki kääntyy parhain päin; ja auttaa meitä selviytymään vaikeiden tilanteiden läpi.

Nämä ihmiset ovat ihmisenkeleitä – yksilöitä, jotka maailmankaikkeus on määrännyt palvelemaan apua tarvitsevia eri aikoina. Jotkut ihmisenkelit sitoutuvat ennen syntymäänsä antamaan positiivisen panoksen maailmalle tietyllä hetkellä. Toiset taas ovat maailmankaikkeuden valitsemia. Jotkut ihmisenkelit ovat ammateissa, joissa toisten auttaminen on jokapäiväistä. Kaikki ihmisenkelit tulevat kuitenkin elämääsi silloin, kun vähiten odotat heitä ja kun voit eniten vastaanottaa heidän läsnäolonsa.

Useimmat ihmisenkelit ovat tavallisia ihmisiä, kuten sinä ja minä. Ihmisiä, jotka elävät jokapäiväistä elämäänsä, kunnes heidät kutsutaan olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan tuomaan rauhaa, iloa, apua tai parantamaan sellainen, joka sitä eniten tarvitsee.

Olet ehkä jo tavannut ihmisenkelin. Se on voinut olla opettajasi, jonka antama neuvo kosketti sieluasi ja vaikutti polkusi suuntaan. Tai ehkä sinut pysäytti kadulla tuntematon henkilö, joka viivytti sinua tarpeeksi kauan, jotta vältyit kadulla tapahtuvalta onnettomuudelta. Jotkut kohtaamistasi ihmisenkeleistä eivät tarjoa mitään muuta kuin ystävällisen sanan tai hymyn, mutta he tarjoavat sen juuri silloin, kun eniten tarvitset voimaa ja tukea.

Ihmisenkelit antavat sisäisen valonsa loistaa kaikille, jotka sitä tarvitsevat. He saattavat muuttaa elämäsi pysyvästi. Heidän tehtävänsä sisältää haasteita, mutta juuri heillä on voima opettaa, tuoda sinulle iloa ja lohduttaa sinua epätoivon aikoina.

Sinäkin voit olla ihmisenkeli. Me kaikki olemme alkuperältämme enkelienergiaa. Kohtalosi tai intuitiosi voi ohjata sinua toisten ihmisten haastaviin tai ahdistaviin tilanteisiin, mikä saa sinut päättelemään, että sinulla on vain huonoa onnea. Mutta itsesi tunnistaminen ihmisenkeliksi voi auttaa sinua selviytymään näkemästäsi tuskasta ja ymmärtämään, että olet valmis auttamaan ja lohduttamaan muita heidän vaikeina aikoinaan.

Salli siis itsesi olla ihmisenkeli muille ja ota vastaan toisen ihmisenkelin apu tarvittaessa!

Kirjoittajasta

Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa.
Lue lisää milloin Rita on paikalla: Rita Forsberg-Kimura

Vastaa