SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.
Aila Broström

AILA BROSTRÖM 0700-01106

Selvänäkijä, Intuitiivinen tulkitsija, energianvälittäjä, rinnalla kulkija

Vahvuudet ja erityisosaaminen: selvänäkö, yhteys enkeleihin, Maya-astrologia
Työvälineet: selvätietoisuus, kortit, astrologia

Aila on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

There are no upcoming events

Aila Broström on myötätuntoinen selvänäkijä ja auttaja, joka opastaa sinua elämässä eteenpäin ja löytämään voimavaroja itsestäsi. Aila työskentelee yhdessä enkeleiden ja henkitiimin kanssa ja tulkitsee intuitiivisesti myös kortteja.

Olen AilaMaria, erittäin luotettava intuitiivinen näkijä, jolla on palava halu auttaa kanssakulkijoita avamaan lukkoja ja löytämään valoa, kun elämä tuntuu pysähtyneeltä ja synkältä. Olen työskennellyt jo useamman vuoden selvänäkijänä yhteistyössä enkeleiden ja henkitiimien kanssa.  

Tapani tehdä näkijän työtä on myötätuntoinen, opastava ja auttava. Jokainen ihminen ja kysymys on ainutlaatuinen mutta jokaisessa tilanteessa olen sydämestä läsnä, sinua kuunnellen ja auttaen.

Käytän tulkinnoissani apuvälineinä oraakkeli-, enkeli- ja tarotkortteja. Toisinaan en tarvitse mitään apuvälinettä vaan viestit tulevat minulle sanoina, kuvina tai tuntemuksina kehossani. Lisäksi välitän puhelun aikana voimaannuttavaa energiaa, mikäli asiakas tai tilanne sitä tarvitsee.

Autan sinua pääsemään eteenpäin elämässäsi. Oli kyseessä sitten henkisen suunnan löytyminen, rahatilanne tai muu pattitilanne elämässä, löydämme yhdessä henkitiimin kanssa ne asiat, jotka jumittavat sinua. Kun tiedostat ongelman, niin silloin sinun on helpompi tehdä muutoksia ja avata ovia uusille mahdollisuuksille. Joskus pienikin muutos tai tietystä asiasta irtipäästäminen riittää.

Olen myös kouluttautunut maya-astrologiassa ja teen henkilökohtaisia tulkintoja, jotka antavat hyviä työkaluja jokapäiväiseen elämään ja oivalluksia elämäntehtävästäsi.

Teen tätä työtä aina rakkaudella ja ymmärryksellä, olen täällä juuri sinua varten.”

Soita Ailalle 0700 - 01106

(puhelun hinta 2,18 € min+pvm)