SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Annelie Tallgrén

Näkijä, Henkinen ohjaaja, Intuitiivinen tulkitsija, Energiahoitaja
Ani auttaa sinua hankalissa elämäntilanteissa tai silloin kun tulevaisuus aiheuttaa murheita. Ani käyttää työvälineinä Tarot- ja enkelikortteja, selvänäköä ja energian välittämistä.

Vahvuudet ja erityisosaaminen: ohjaus ja kuunteleminen intuitiivisesti, naurujooga, enkelit
Työvälineet: kortit, energianvälitys, kristallit.

ANNELIE TOIMII AJANVARAUKSELLA:

Skype tai Messenger videopuhelutapaaminen, tai henkilökohtainen puhelinaika ovat tapoja, joilla tavoitat Auttajan.

Valitse kalenterista sinulle sopiva aika: keltainen 25 min/50€  tai sininen 60 min/95€. Klikkaa aikaa. (punainen varattu teksti —> ei varattavissa.)

Täytä tietosi avautuvaan lomakkeeseen ja siirry varaamaan. Varauksen jälkeen sinut ohjataan verkkokauppaan, jossa palvelu maksetaan. Varatusta ajasta saat vielä vahvistuksen sähköpostiisi.

Tavoitettavuus vielä auki, tarkasta uudestaan myöhemmin

LISÄTIETOJA AUTTAJASTA

”Hei, olen Ani. Olen tehnyt auttamistyötä monet vuodet, siitä lähtien kun se minulle tuotiin vaihtoehdoksi. Minut on ohjattu tähän työhön monien vaiheiden kautta. Olen kokenut ruumiista irtaantumisen, joka olikin vahvin pysäyttäjäni. Se hetki avasi henkimaailman tietoisuuden eteeni.

Jokaisen elävän olennon energian/auran kautta välittyy tietoa. Tieto on jo siis olemassa ja sen voin välittää sinulle – ei enempää. Tulevaisuutesi ei kuitenkaan ole tärkeintä, vaan se miten elämme tämän hetken, koska se määrittelee myös tulevan.”