SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
Hannele And- parantaja

Hannele And 0700-01104

Energiahoitaja, Henkinen ohjaaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: parantaminen Lahja-hevosen energian kautta
Työvälineet: intuitio, energia

 

Hannele on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

Tavoitettavuus vielä auki, tarkasta uudestaan myöhemmin

Hannele And toimii keskusteluapunasi raskaissa elämänvaiheissa ja auttaa löytämään toivoa vaikeiden olosuhteiden keskellä. Hannele välittää kristallista energiaa yhdessä hevosensa Lahjan kanssa.

“Henkinen polkuni alkoi, kun esikoistyttäreni sairastui leukemiaan. Olin romahtamisen partaalla ja tunsin ammottavaa tyhjyyttä, voimaattomuutta, surua ja vihaa. Silloin tunsin käden olkapäälläni ja kuulin äänen: “älä pelkää, kaikki menee ihan hyvin”.

Olen tehnyt paljon työtä sen eteen, että elämä on muuttunut paremmaksi. Henkisten kurssien ja energiahoitajakoulutusten myötä energiat virtaavat kauttani puhtaana ja kirkkaana, kristallimaisina. Olen nyt valmis auttamaan muita.

Ihanien sattumusten kautta elämässäni on nyt myös hevonen, jonka nimi on Lahja. Tiesin heti, että tämä hevonen on lahja sielultani. Lahjan energia on sanoinkuvaamattoman puhdasta ja eheyttävää. Yhdessä me hoidamme ja autamme muita, myös kaukohoitona. Kun yhdistyn Lahjan energiaan, minut valtaa äärimmäisen ihana rauhan tunne, ihan niin kuin silloin alussa, kun käsi laskeutui olkapäälleni ja ääni vakuutti kaiken menevän hyvin. Ja niinhän se on: kaikki on hyvin. Nyt ja aina.”

 

Soita Hannelelle 0700 - 01104

(puhelun hinta 2 € min+pvm)