SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
soile-teitti-intuiviinen-nakija

SOILE TEITTI 0700-01101

Intuitiivinen näkijä, energiahoitaja, valon kanava

Vahvuudet ja erityisosaaminen: Tunnelukot, ”kiltin tytön sydrooma”
Työvälineet: selvänäköisyys, intuitio, henkimaailma, reiki master, diplomivyöhyketerapeutti

Soile on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

There are no upcoming events

Soile Teitti on lämminhenkinen ja monipuolinen henkisen alan osaaja ja näkijä. Hän auttaa sinua löytämään vahvuutesi, päästämään irti vanhoista negatiivisista toimintatavoista ja  liiallisesta ”kiltteydestä.” Soilen työvälineinä on selvätietoisuus, enkelit ja henkimaailma.

”Näen energioissasi olevat tukkeutumat ja syvällä olevat kiinnikkeet elämässäsi olleisiin ihmisiin ja tapahtumiin. Ohjaan sinua päästämään irti menneisyyden taakoistasi, jotka aiheuttavat tunnelukkoja. Opastan sinua löytämään ilon ja rakkauden itseäsi kohtaan ja ymmärtämään kuinka arvokas juuri tuollaisena omana itsenäsi olet.

Autan myös asiakasta löytämään oman voimansa ja potentiaalinsa. Universaalit energiat ja entisten elämien näkymiä tuon asiakkaalle tietäväksi, mikäli ne ovat tarpeen tämän hetken ongelmien ratkaisemiseksi.

Kaikki tieto tulee selvänäköisesti ja intuitiivisesti. Näen asiakkaan enkelit ja oppaat. Saan viestejä myös henkimaailmassa olevilta läheisiltä.

Asiakkaat ovat kiitelleet erityisesti siitä, että he ovat kyenneet jättämään taakseen negatiivisen tavan elää ja löytäneet rakkaudellisen ja valoisan elämän.”

Lämmöllä ja valolla,
Soile Teitti

Soita Soilelle 0700 - 01101

(puhelun hinta 2 € min+pvm)