SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
Kati Keskinen - selvänäkijä

Kati Keskinen 0700-01108

Näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, Astrologi, Regressiohoitaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: enkelit, astrologia, entiset elämät (regressioterapia)
Työvälineet: kortit, kanavointi

 

Kati on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

  • elokuu13torstai
    Auttaja paikalla
    available
    19:00 21:00Kati Keskinen

Kati toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.

”Voin auttaa muita ihmisiä näkemään ratkaisuja elämän haasteisiin, antaa toivoa tulevasta ja tsempata vaikeamman hetken yli.

Hallitsen näkökykyäni ja avaan kanavat vain silloin kun minulta sitä pyydetään. Myös selvänäkijän työssäni toimin vastuuntuntoisesti ja luottamuksella. En myöskään katso kolmannen osapuolen asioita ilman hänen pyyntöään. Käytän selvänäkötyössäni usein tarot-kortteja ja enkelikortteja, jotka antavat vahvistusta näylle. Myös astrologiset kuviot taivaalla voivat monesti antaa vastauksia.

Mielestäni kaikilla on ns. näkemisen taito ja se voi avautua jokaiselle, joka antaa sen tulla näkyväksi. Regressiohoitaja -ja enkelihoitajakurssi ovat vahvistaneet kykyäni mennä edellisiin elämiin turvallisesti. Näen kaiken tulevaisuuteen ja entisiin elämiin liittyvän tiedon kuvina/filminauhana.

Teen myös astrologisia karttoja. Astrologia on ollut sekä harrastukseni että opintojeni aihe yli kymmenen vuotta. Erityisesti esoteerinen ja egyptiläinen astrologia on lähellä sydäntäni.

Toimin yhdessä enkeleiden kanssa, esimerkiksi arkkienkeli Mikael on aina mukanani. Tiedon ja energian välittäminen on minulle ominaista ja parasta minua.

Muista – et ole koskaan yksin <3 Enkelivaloa ja energiaa sinulle <3."

Lue lisää Kati Keskisen haastattelusta

Soita Katille 0700 - 01108

(puhelun hinta 2 € min+pvm)