SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
selvanakija-kati-kononen-kuudes-aisti-auttajat

KATI KOPONEN 0700-01104

Selvänäkijä, Intuitiivinen tulkitsija, Energiahoitaja

Työvälineet: Selvätietoisuus, Kanavointi, intuitio

Kati on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

There are no upcoming events

Kati Koponen voi auttaa sinua  haastavissa elämäntilanteissa, joissa tarvitaan uusia näkökulmia sekä kuuntelevaa ja opastavaa henkisen alan ammattilaista. Työvälineinä Kati  käyttää mm. selväkuuloa ja viestit hän saa korkeimman valon kautta.

”Olen kokenut ja luotettava henkisen hyvinvoinnin ammattilainen. Kuuntelen sinua vuorovaikutteisesti ja kerron viestit joita saan korkeimman valon kautta. Minulle voit soittaa ilman kysymyksiä tai halutessasi kysymysten kanssa. En käytä kortteja apujani, sillä olen lapsesta asti saanut suoraa viestiä korkeimmalta, joko kuvina, välähdyksinä ja suoraan selväkuulon kautta.

Voin auttaa sinua ymmärtämään sinun tarkoituksesi täällä maanpäällä.
 
Meillä jokaisella on oma tehtävämme ja kaikella on tarkoituksensa. Joskus tunnemme, ettemme kuulu tänne. Voin auttaa sinua ymmärtämään tämän tyhjyyden tunteen tarkoituksen ja palauttamaan tietoisuutesi juuri sinun tarkoituksesta täällä maailmassa. 
 
Voin auttaa sinua myös tarvittaessa rentoutumaan ja opastaa meditoinnissa jolloin pääset luomaan elämäso juuri sellaiseksi, kuin haluat elämäsi olevan. 
 
Toimin suurimman rakkauden valon kautta, ja olen apunasi ja tukenasi.”
Kati

Soita Katille 0700 - 01104

(puhelun hinta 2 € min+pvm)