SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
Keadar-Al-Tayawi-parantaja

KEADAR AL-TAYAWI 0700-01103

Parantaja, Energiahoitaja, Intuitiivinen tulkitsija

Vahvuudet ja erityisosaaminen: parantamisen lahja, energioiden tunteminen, meditaatio. Kielitaito: Suomi, Englanti, Venäjä ja Thai.
Työvälineet: tarot, intuitio, rukous, energian välitys

 

Keadar on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

Tavoitettavuus vielä auki, tarkasta uudestaan myöhemmin

Keadar  auttaa sinua jos olosi on ahdistunut tai stressaantunut. Parantajan lahjojen avulla hän voi ohjata energioitasi virtaamaan vapaammin. Keadar käyttää apunaan myös reikiä ja Tarot -kortteja.

”Olen Keadar ja minulla on parantajan lahja, joka on kulkenut suvussani jo useamman sukupolven ajan. Henkisyys, energiat, henkinen kasvu ja parantaminen ovat aina olleet sydäntäni lähellä. Kotimaassani Thaimaassa tutustuin jo lapsuudessa meditaation ja rukouksen voimaan. Molempien vanhempien ollessa parantajia opin heiltä erilaisia tapoja nähdä kaikkein tärkein – energia.

Kaikki ja kaikkialla on energiaa. Niin hyvältä tuntuvat paikat kuin asiatkin vaikuttavat meihin tunnetasolla. Ympärillämme on paljon silmälle näkymättömiä energioita, jotka koskettavat meitä monin tavoin ja me myös reagoimme niihin. Ajatuksetkin ovat energiaa ja ja vaikuttavat suoraan kehoomme.

Mitä kaikkea ajattelemmekaan päivän aikana? Minkälaisia energioita luomme ja siihen fyysisesti reagoimme? Jos sekä ajatuksella että huonolla energialla – vaikka ympäristöstä kumpuavalla – voi jopa sairastuttaa itsensä, niin ajatuksen ja hyvän energian voimalla voi myös parantua! Tässä minä voin auttaa sinua sekä ohjauksella että reiki-energian välittämisellä.

Keskustelun aikana voimme yhdessä pohtia, mistä esim. kärsimys johtuu ja miten voi toimia, jotta olisi henkisesti helpompaa. Voin välittää sinulle energiaa heti ensimmäisen puhelun aikana. Voin myös ohjata meditaatioita, keskustella erilaisista henkisistä asioista, antaa vinkkejä stressin hallintaan ja tarvittaessa tulkita Tarot-kortteja.”

 

Soita Keadarille 0700 - 01103

(puhelun hinta 2 € min+pvm)