SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Kirsi-Teresa Kivelä 0700-01104

Intuitiivinen tulkitsija, energiahoitaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: Sisäisen hyvinvoinnin ohjaaja, Life coach, kivien energeettinen tuntemus
Työvälineet: tarot, kivet

 

Kirsi-Teresa on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

There are no upcoming events

Kirsi-Teresa Kivelä on rakkaudellinen auttaja, joka opastaa avaamaan elämän solmut oman sisäisen viisautesi voimalla. Kirsi-Teresa tulkitsee myös vahvalla intuitiolla tarot-kortteja sekä välittää kivien parantavaa energiaa.

Kirsi-Teresa on erityisesti sisäisen voiman ja kehittämisen asialla. Intuitiivisena tulkitsijana ja monipuolisena henkisenä valmentajana hän on tehnyt, ja tekee aina edelleen, samaa matkaa myös itse. Sekä elämänilo että ratkaisukeskeisten työkalujen tuoma onnistumisen ilo tarttuvat, kun lähteestä antaa myös toisille ja Auttajana hän saa tehdä työtä sydämensä kutsumuksen johdattamana.

“Polkuni ja kouluttautumiseni intuitiivisille tulkinnoille ja hoidoille alkoi 2000-luvun alussa tarot kortteihin ja astrologiaan tutustumisen kautta. Annoin pikkurillin, veivät mokomat koko käden mennessään. Nämä kaksi ensimmäistä työkalua ovatkin olleet hyvin tärkeitä henkisen kasvuni tiellä. Esimerkiksi tarot korteista ammennan edelleen päivittäisiä oivalluksia, inspiraatiota ja innostusta. Myöhemmin löysin myös rakkauden kiviin ja sitä myöten avautui luontainen lahjani kivillä hoitamiseen. Jo ensimmäisissä kivihoidoissa huomasin käsieni kihelmöivän, kutkaavan ja lämpiävän – ja ymmärsin hoidoissa tapahtuvan paljon muutakin. Tätä kivien parantavaa energiaa voin välittää myös sinulle.”

Lue lisää Kirsi-Teresa Kivelän haastattelusta

Soita Kirsi-Teresalle 0700 - 01104

(puhelun hinta 2 € min+pvm)