SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Kirsi-Teresa Kivelä 0700-01104

Intuitiivinen tulkitsija, energiahoitaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: intuitiivinen tulkinta, kivien tuntemus
Työvälineet: tarot, kivet

 

Kirsi-Teresa on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

Tavoitettavuus vielä auki, tarkasta uudestaan myöhemmin

Kirsi-Teresa on auttaa sinua voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin ilosta ja rakkaudesta käsin tulkiten  tarotkortteja ja astrologiaa.

“Polkuni ja kouluttautumiseni intuitiivisille tulkinnoille ja hoidoille alkoi 2002 tutustumalla tarot kortteihin ja astrologiaan. Annoin pikkurillin, vei koko käden mennessään. Nämä kaksi työkalua henkisen kasvun tiellä ovat olleet hyvin tärkeät työkalut. Ammennan niistä edelleen päivittäin oivalluksia, inspiroidun ja innostun.

Halu oppia, ymmärtää itseäni sekä käytöstäni johti Sisäisen hyvinvoinnin ohjaajan vuoden mittaiseen koulutukseen. Kurssin jälkeen paras palaute tuli omilta lapsilta, lasten tuumattua etten huuda heille enään niin paljon kuin ennen. Kurssilla löysin rakkauden kiviin ja kivillä hoitamisen. Kivihoidoissa huomasin käsieni kihelmöivän, kutkaavan ja lämpiävän, ymmärsin hoidoissa tapahtuvan muutakin. Intialaisen jokikivihoidon sekä itsehoidon kurssit avasivat lopullisesti kivillä hoitamisen ilon ja sydämenpolun. 

Nälkä kun kasvaa syödessä kouluttauduin life coach valmentajaksi. Avautui ovi ratkaisukeskeisen valmennuksen työkaluihin, jolla todellakin pääsee eteenpäin!  Valmennuksessa oman sisimmän tutkiskelu ja oivallusten kautta hahmottaa tarvittavat toimenpiteet oman näköisen elämän luomiseen.”

 

Soita Kirsi-Teresalle 0700 - 01104

(puhelun hinta 2 € min+pvm)