SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.

KIRSI-TERESA KIVELÄ 0700-01103

Astrologi, Intuitiivinen tulkitsija

Viikko 4

15.2.10:00-11:00
17.2. 19.30-21.00

Olen Kirsi-Teresa, astrologi, intuitiivinen tulkitsija ja lempeyden, ilon ja elämänmyönteisyyden välittäjä.

Luontoyhteys on minun lähteeni ja voimavarani, josta kanavoin energian ja viestit astrologiaan, intuitiivisiin tulkintoihin ja kanavointeihin.

Astrologian avaimilla syvensin ymmärrystäni menneistä elämistä sekä karttojen karmallisista monitasoisista viesteistä. Teen myös karma-astrologiatulkintoja.

Astrologia & auragrafi-tulkinnat

  • Kun haluat ymmärtää itseäsi, etsit merkitystä elämällesi tai olet kiinnostunut omasta henkisestä kasvusta, astrologia ja intuitiiviset auragrafi-tulkinnat ovat loistavia työkaluja itsensä kehittämiseen. Meissä jokaisessa on sisäinen viisaus ja energia, jotka voi tuntea ja tehdä näkyväksi.
  • Elämäsi, muutokset ja ajan laatu saattavat tarvita uutta energiaa, tukea sekä mahdollisuuksien näkijää. Astrologia ja auragrafi-tulkinnat voimistavat löytämään keinoja, mahdollisuuksia ja vahvistamaan sinun sisäistä viisauttasi, omaa voimaasi, eheytymistä ja iloa. Tulkinnat tehdään aina asiakasta kuunnellen.

Voit aina kysyä elämänalueista, jotka kiinnostavat sinua tai tarvitsevat erityistä huomiota sinulta juuri tässä hetkessä.

Olen sinun tukenasi, mutta en ennusta tulevaa, enkä ota kantaa terveyteen.

Sinussa on jo kaikki viisaus ja tieto <3

Asiakaspalaute:
Kirsi-Teressalla on kyky kertoa ymmärrettävästi ja hyväntahtoisesti näistä taivaan tapahtumista. Selkeys ja oivallus pilkahtavat astrologian viidakossa harhailevalle maallikollekin. Ymmärrys elämästä lisääntyy. -Päivi

Soita Kirsi-Teresalle 0700 - 01103

(puhelun hinta 2,18 € min+pvm)