SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Marja Karasti 0700-01102

Selvänäkijä, intuitiivinen tulkitsija

Vahvuudet ja erityisosaaminen: NLP-valmentaja, ThetaHealer-hoitaja
Kielitaito: Suomi, Ruotsi, Englanti
Työvälineet: selvänäkö, kortit

Marja on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

Tavoitettavuus vielä auki, tarkasta uudestaan myöhemmin

Hei, olen Marja, selvänäkijä ja henkinen auttaja. Autan sinua näkemään sen, mitä itse et tiedä tai usko tietäväsi. Avaan sinun sielusi ja mielesi portteja ja tukoksia, jotka estävät sinua olemasta se, joksi sinut on tarkoitettu. Valaisen sitä suuntaa, jota kohti haluat mennä, mikä on sinun tehtäväsi tässä maailmassa ja ulottuvuudessa. Olen auttanut satoja ihmisiä puhelimitse, kirjoittamalla ja kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Haluatko selvyyttä eri vaihtoehtojen välillä? Haluatko eheyttää omat sielun sirpaleesi, joita on hajonnut? Haluatko löytää sielunkumppanisi? Poistan uskomuksia ja valoja, jotka eivät enää palvele sinua tässä elämässä. Vai onko sinulla jokin toive, jonka haluat toteutuvan tai vaikka olet jo yrittänyt, tuntuu olevan esteitä, jotka haluat poistaa? Silloin voit soittaa minulle. Usein puhumalla asiat selviävät.

Sieluntehtäväni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin, ymmärtämään itseään ja omaa polkuaan sekä toteuttaa ominta itseään parhaimmalla mahdollisella tavalla, mikä on sovussa ympäristön ja itsesi kanssa.

Rehellisyys ja kunnioitus ihmistä ja puhdasta, pyyteetöntä rakkautta kohti on eettinen työtapani. Rakkautta sinulle. Palvelen sinua suomeksi. Jag kan hjälpa dig också på svenska. I also service in English.

Marja Karasti on lisensoitu NLP-valmentaja, ThetaHealer –hoitaja, joka on kulkenut pitkän henkisen kasvun tien. Marjan herkkyys ja selvänäköisyys on ollut ajoittain rankkaa, mutta kiitos tanssin ja kirjoittamisen, Marja on täällä auttamassa sinua.

 

Soita Marjalle 0700 - 01102

(puhelun hinta 2 € min+pvm)