SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.

Marja Lempiäinen 0700-01102

Selvänäkijä, intuitiivinen tulkitsija

Vahvuudet ja erityisosaaminen: kokenut näkijä ja terapeutti, henkinen valmentaja, elämän käännekohdat ja muutostilanteet, erityisherkkyys, stressi, uupumus, oman unelmaelämän luominen, energioiden lukeminen ja välitys

Työvälineet: selvänäkö, vahva intuitiivisuus

Marja on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

There are no upcoming events

”Olen kokenut ja luotettu henkisen alan moniosaaja. Olen intuitiivinen selvänäkijä ja terapeutti, kanavoija ja positiivisen energian välittäjä. Teen myös kokonaisvaltaisia hyvinvointivalmennuksia, voimameditaatioita ja regressioterapiaa.

Toimintatapani on vahvasti vuorovaikutteinen, kuunteleva ja asiakasta vahvistava. Tulkinnan aikana minut saa keskeyttää ja tarkentavia ja uusia kysymyksiä voi esittää. Suosittelen myös muistiinpanojen tekemistä tulkinnan aikana, jos se tuntuu luontevalta. Usein informaatiota tulee niin paljon, että sitä on hyvä makustella ja sisäistää rauhassa keskustelun jälkeen.

Voit soittaa minulle myös ilman yhtään kysymystä, jos tunnet olosi epämääräiseksi, ahdistuneeksi tai tyhjäksi. Intuitiivisessa tulkinnassa tulee vastauksia ja ohjausta myös ilman esitettyjä kysymyksiä.

Intuitiivinen tulkinta on aina hyvin luottamuksellinen tila. Kaikki tieto ja energia, mitä tulkinnan aikana välittyy, jää vain asiakkaan käyttöön. Myös uusintakeskusteluissa muodostan energeettisen yhteyden aina täysin uudestaan. Tulkintani aikana välitän aina voimaannuttavaa energiaa, poistan energeettisiä sidoksia, pelkoja ja epävarmuuksia, joista olet valmis luopumaan eteenpäin päästäksesi. Teen myös uni- ja tarot-tulkintoja.

Olen täällä Sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä! Ei ole olemassa umpikujaa, on vain paljon toinen toistaan hienompia ratkaisuja.”

– Marja

Soita Marjalle 0700 - 01102

(puhelun hinta 2,18 € min+pvm)