SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
Marja Sääski - eläinkommunikoija

Marja Sääski 0700-01102

Eläinkommunikoija, Energiahoitaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: yhteys eläimiin, kukkatipat
Työvälineet: intuitio, kanavointi, selvätuntoisuus

 

Marja on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

 • huhtikuu22maanantai
  Auttaja paikalla
  tavoitettavissa
  19:00 22:00Marja Sääski
 • huhtikuu23tiistai
  Auttaja paikalla
  tavoitettavissa
  14:00 22:00Marja Sääski
 • huhtikuu24keskiviikko
  Auttaja paikalla
  tavoitettavissa
  20:00 21:00Marja Sääski
 • huhtikuu25torstai
  Auttaja paikalla
  tavoitettavissa
  20:00 21:00Marja Sääski
 • huhtikuu29maanantai
  Auttaja paikalla
  tavoitettavissa
  10:00 22:00Marja Sääski

Marja ottaa yhteyden lemmikkiisi ja välittää tämän viestit sinulle, myös edesmenneiltä eläimiltä. Tarvittaessa hän lähettää lemmikillesi energiahoitoa. Marja käyttää työvälineinä kanavointia ja selvätuntoisuutta.

“Olen eläinkommunikoija, intuitiivinen energiahoitaja ja kukkatippoja tekevä Hämeenkoskella asuva, mutta Savossa syntynyt eläinystävä.

Tiedän kuinka huolissasi voit olla rakkaasta lemmikistäsi, kun et tiedä, mikä hänellä on. Mietit, miksi ruoka ei maistu? Miksi se pissaa puolison kenkään? Tai miksi se karkailee? Tai ei leiki enää?
Tiedän myös miltä tuntuu, kun on menettänyt uskollisen vierelläkulkijan. Kaipaat ja mietit, mitä lemmikillesi kuuluu? Otan häneen yhteyden ja tuon rakkaan lemmikkisi viestit rajan takaa. Olipa hänen poislähtönsä syy mikä tahansa, eläin ei soimaa sinua.

Voit kysyä näitä ja paljon muita kysymyksiä soittaessasi minulle. Kommunikointi lemmikkiin tapahtuu siten että kerrot minulle puhelun aikana lemmikkisi nimen, ja tämän jälkeen luon häneen sydänyhteyden. Eläin tervehtii minua uutena tuttavuutena ja avaa kanavan keskustelulle, jos siltä siitä tuntuu. Välitän eläimeltä tulevat viestit ja tuntemukset sinulle, eläin ei koskaan valehtele tai syyllistä.

Kommunikoinnin aikana saan kehooni tuntemuksia mahdollisista kiputiloista. Tällöin voin lähettää tarvittaessa lemmikille energiaa kaukohoitona. Teen myös tilauksesta kukkatippoja esim. eläimen eroahdistukseen tai rauhoittamaan levotonta lemmikkiä.

Usein ennen kommunikointia, mahdollisesti silloin, kun olet päättänyt soittaa minulle, saattaa lemmikkisi käyttäytyä poikkeavasti. Se voi olla enemmän sylinkipeä, haluta rapsutuksia tai seurata sinua. Tämä on ihan normaalia.

Omiin eläimiini minulla on ollut aina jokin erityinen side, kuin yhteinen ajatus. En osaa sitä selittää muuna kuin sydänyhteytenä. Sanoja ei juuri tarvitse, katse ja kosketus riittää. Olen auttanut myös koiraohjaajia saamaan koirakavereihinsa yhteyden.

Joten, älä ole huolissasi, vaan soita rohkeasti. Lemmikkisi kiittää sinua siitä!”

Asiakaspalautteita:

”Olen tuntenut Marjan pian 15 vuotta ja olen aina tiennyt että hän on erityinen…Marja on kommunikoinut minun eläinteni kanssa, edesmenneiden ja kanssani olevien ja olen aina vain lisää vaikuttunut hänen kyvyistään…Epilepsiaa sairastavan koiranikin kanssa Marja on lukuisia kertoja kommunikoinut ja auttanut. Suosittelen lämpimästi!”

”Sydämestä voin suositella. Muistan kuinka muutama vuosi sitten toit meille koiraltamme viestiä. Koiramme oli huolissaan silloin ja puhui sydämestä, ja kuinka ollakaan muutama kuukausi sen jälkeen Isäni sairastui vakavasti. Viesti tuli silloin juuri oikeaan aikaan.”

”Olet niin lämminhenkinen ihminen…jos joskus olen epäillyt kommunikoinnin totuutta niin en enää. Olet koiran kautta kertonut asioita ja ”näyttänyt” joita ei voi kukaan muuten tietää. Suosittelen.”

”Autoit minua ymmärtämään koiraani hänen vaivojensa ja kommelluksiensa kanssa. Kiitos sinulle.”

”Koirani sielunmaisemaa on Marja myös tulkinnut koiran pelkojen ja ajatusten tiimoilta. Pitäisi itseasiassa ottaa Marjan kanssa uusi kontakti. Voin lämpimästi suositella Marjaa.”

Soita Marjalle 0700 - 01102

(puhelun hinta 2 € min+pvm)