SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
Marjaana Kaakinen - meedio

Marjaana Kaakinen 0700-01100

Meedio, Reinkarnaatioterapeutti, Henkiparantaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: yhteys henkimaailmaan ja henkioppaisiin, henkiparantaja, menneet elämät, meditaatio-ohjaaja
Työvälineet: intuitio, kanavointi

 

Marjaana on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

 • elokuu26maanantai
  Auttaja paikalla
  tavoitettavissa
  11:00 15:00Marjaana Kaakinen
 • elokuu27tiistai
  Auttaja paikalla
  tavoitettavissa
  12:00 21:00Marjaana Kaakinen
 • elokuu28keskiviikko
  Auttaja paikalla
  tavoitettavissa
  14:00 21:00Marjaana Kaakinen
 • elokuu29torstai
  Auttaja paikalla
  tavoitettavissa
  12:00 21:00Marjaana Kaakinen
 • elokuu30perjantai
  Auttaja paikalla
  tavoitettavissa
  12:00 21:00Marjaana Kaakinen
Marjaana on meedio joka välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.

”Kuudesaisti auttajat -linjoilla toimin meediona. Tieto tulee minulle suoraa päähäni ja tuntemuksina kehooni, toisinaan myös nopeasti ohikiitävinä valokuvina. Alkuun kerron henkimaailman vieraasta tunnusmerkein, esimerkiksi minkä näköinen ja luonteinen henkilö on ollut eläessään. Kun hänet on tunnistettu, välitän hänen viestinsä. Viestit ovat iloisia ja rakkaudellisia, toisinaan ne sisältävät anteeksipyyntöjä sekä hyviä neuvoja. Niissä ei koskaan ole mitään pahaa – mitään pelättävää ei ole.

Voit myös esittää kysymyksiä. Tarpeen tullen voin ottaa yhteyden myös henkioppaaseesi. Toisinaan henkimaailmasta vierailevat myös sinne siirtyneet kotieläimet. En varsinaisesti ennusta tulevaa, mutta henkimaailma tuo viesteissään usein vahvistusta ja tukea asioihin, mihin mahdollisesti kaipaat apua tai neuvoa juuri nyt. Mutta sinulla on aina vapaa tahto toimia ja tehdä valintasi itsenäisesti.

Teen myös intuitiivista henkiparantamista, tiibetiläistä Prananadi-energiahoitoa ja -reinkarnaatioterapiaa sekä ohjaan meditaatioita ja mediaalisia harjoituksia. Kanavoin henkiopastani kuudesaisti.net-sivustolla Intiaanioppaan ajatuksia -palstalla.”


Asiakaspalautteita:

”Lämminhenkinen, huumorilla höystetty tapaaminen. Itkukin jossain vaiheessa tuli, mutta lähinnä onnesta. Jälkeenpäin vähän hämmentynyt olo mutta sekin positiivisella tavalla. Ajatukseni elämän jatkumisesta ja siitä että rakkaat toisella puolella pitää meitä silmällä ja huolehtii vahvistui entisestään. Tämä pitää itse kokea ja suosittelen lämpimästi!” – Annica

Soita Marjaanalle 0700 - 01100

(puhelun hinta 2 € min+pvm)