SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

TANJA TISSARI 0700-01103

Meedio, selvänäkijä, energiahoitaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: viestien välitys edesmenneiltä sekä henkioppailta, henkiparannus ja entiset elämät
Työvälineet: kanavointi, intuitio

Tanja on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

 • toukokuu09sunnuntai
  Auttaja paikalla
  available
  09:00 21:00Tanja Tissari
 • toukokuu10maanantai
  Auttaja paikalla
  available
  18:00 21:15Tanja Tissari
 • toukokuu11tiistai
  Auttaja paikalla
  available
  16:00 21:15Tanja Tissari
 • toukokuu12keskiviikko
  Auttaja paikalla
  available
  16:00 21:15Tanja Tissari
 • toukokuu13torstai
  Auttaja paikalla
  available
  09:00 21:00Tanja Tissari

Selvänäkijä ja meedio Tanja Tissari on eteenpäin ohjaava auttaja, joka tuo henkimaailman kautta viestejä niin edesmenneiltä läheisiltä kuin selvänäköistä opastusta omalle polullesi. Työvälineinä Tanja käyttää meedion ja näkijän kykyjä, selvätietoisuutta ja kanavointia.

”Olen lapsesta saakka tuntenut erilaisia energioita ja vaistomaisesti osannut luottaa niiden viesteihin. Tiedon saan tunteina, kuvina, filminä ja selväkuulon kautta. Toisinaan tieto vain tuodaan suoraan päähäni. Minulle näytetään kuvina myös mennyt/nykyinen ja tuleva jos niin on tarkoitettu.

Edesmenneiden viesteissä kerron erilaisia tunnistettavia asioita, kuten tuntomerkit, muistoja, mitä henkilö on tehnyt ammatikseen ja missä on asunut. Kun tunnistus on tehty, välitän viestin. Kanavoidessani minut voi myös milloin vain keskeyttää ja kysyä tarkentavia kysymyksiä. Tuon viestejä myös lemmikeiltä.

Energiahoitojen osalta teen pääasiassa healing/transhealing energiahoitoa sekä puhelimessa että kaukohoitona. Henkisellä tiellä voin opastaa ja antaa ohjausta esimerkiksi mihin suuntaan lähteä, tai kertoa mitkä ovat vahvuutesi juuri tällä hetkellä.

Teen tätä työtä suurella sydämellä ja haluan aidosti auttaa niin henkisellä polulla, kuin tuoda lohtua ja uskoa tulevaan.” – Tanja

Soita Tanjalle 0700 - 01103

(puhelun hinta 2 € min+pvm)